/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti 34 mure irto Kouvola valkuaisrehu

Tuotenumero
909661

Opti 34 mure irto Kouvola valkuaisrehu

Tuotenumero
909661
Opti 34 -tiiviste täydentää omaa viljaa tai täydennysrehua ja erityisesti vähän valkuaista sisältävää säilörehua. Siinä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja mukavasti energiaa. Mureinen tiiviste sekoittuu hyvin appeeseen.
maksimoi oman viljan käytön
lämpökäsiteltyä rypsirouhetta
helppo säätää dieetin valkuaispitoisuutta
valkuaisköyhän säilörehun täydentäjäksi

Opti 34 tiivisteellä voidaan täydentää omaa viljaa tai täysrehua. Tiivisteessä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja siitä saadaan mukavasti energiaa. Valkuainen on peräisin lämpökäsitellystä rypsirouheesta, jossa on runsaasti ohitusvalkuaista. Rypsirouhe on monissa tutkimuksissa todettu lypsättäväksi valkuaislähteeksi suomalaisissa olosuhteissa. Tiiviste sopii erilaisille säilörehuille, koska annosmäärää muuttamalla voidaan saavuttaa kullekin tuotostasolle sopiva valkuaistaso. Koska tiiviste ei siällä kivennäisiä, suosittelemme kivennäisruokintaan Melli-kivennäisiä. Opti 34 -tiiviste sopii myös lampaille.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 34,3 %
Energia 11,5 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 1,15 %
Magnesium 0,45 %
Natrium 0,05 %
CO2 ekv 456 g/kg
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production
EAN : 6418363001475
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotteen ominaisuudet