/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti 34 20 kg valkuaisrehu

Tuotenumero
922220

Opti 34 20 kg valkuaisrehu

Tuotenumero
922220
-
+
Lataa...
Opti 34 on rakeinen valkuaisrehu. Opti 34 tiiviste täydentää omaa viljaa tai täysrehua ja erityisesti vähän valkuaista sisältävää säilörehua. Siinä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja mukavasti energiaa.
maksimoi oman viljan käytön
lämpökäsiteltyä rypsirouhetta
helppo säätää dietin valkuaispitoisuutta
valkuaisköyhän säilörehun täydentäjäksi

Opti 34 tiivisteellä voidaan täydentää omaa viljaa tai täysrehua. Tiivisteessä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja siitä saadaan hyvin energiaa. Valkuainen on peräisin lämpökäsitellystä rypsirouheesta, jossa on runsaasti ohitusvalkuaista. Rypsirouhe on monissa tutkimuksissa todettu lypsättäväksi valkuaislähteeksi suomalaisissa olosuhteissa. Tiiviste sopii erilaisille säilörehuille, koska annosmäärää muuttamalla voidaan saavuttaa kullekin tuotostasolle sopiva valkuaistaso. Koska tiivisteeseen ei ole lisätty kivennäisiä, suosittelemme kivennäisruokintaan Mellikivennäisiä. Opti 34 tiiviste sopii myös lampaille.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 34,2 %
Energia 11,6 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 1,15 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 430 g/kg
Käyttöohjeet : Annos ruokintasuunnitelmasta, max 7 kg/pv.
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363022227
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotteen ominaisuudet