Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902211

Opti 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902211
Opti 30 -tiiviste on tarkoitettu runsaasti viljaa käyttäville tiloille. Tiiviste sopii säilörehulle, jonka D-arvo ja valkuaispitoisuus on matalahko.
sisältää mukavasti energiaa
ripaus ureaa pötsin mikrobeille
tehostaa mikrobivalkuaisen muodostusta
maksimoi oman viljan käytön
Opti 30 sisältää lämpökäsiteltyä rypsirouhetta ja ripauksen ureaa. Rypsirouheesta lehmä saa tarpeellista ohitusvalkuaista. Ureaa tarvitaan silloin, kun säilörehun valkuaistaso on matala. Urea on polttoainetta pötsin mikrobeille, jotka valmistavat mikrobivalkuaista. Koska tiivisteessä on korkea valkuaistaso, se mahdollistaa tilan maksimaalisen viljan käytön. Opti 30 tiivisteen energiapitoisuus on normaaleja tiivisteitä korkeampi. Vanhahkon säilörehun energiapitoisuus jää helposti matalaksi, jolloin tiivisteestä saatu energialisä on eduksi. Opti 30 sisältää vähän tärkkelystä. Tiivisteen avulla rehuseoksen tärkkelyspitoisuus saadaan sopivalle tasolle.
Raakavalkuainen kuiva-aineessa 29,9 %
Energia 12.7 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,8 %
Magnesium 0,35 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 487 g/kg
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Opti 30 on lypsylehmien valkuaistäydennysrehu. Rehu sisältää 1,0 % ureaa, joten säilytetään kuivassa paikassa. Väkirehun kokonaisannos 0,3-0,4 kg/kg maitoa. Tästä 30-60 % Opti 30-tiivistettä.