/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Herkku 22 E mure irto pitoisuusrehu

Tuotenumero
902121
Ennakkokampanja
Herkku 22 E on mureinen täysrehunkaltainen täydennysrehu, joka tuo rehustukseen kaivattua energiaa ja valkuaista. Energialähteenä on fraktioitua rasvaa, joka nostaa maidon rasvapitoisuutta.
nostaa maidon rasvapitoisuutta
runsaasti ohitusvalkuaista OIV:ta
korkea energiataso
monipuolinen raaka-ainekoostumus
mureisena sekoittuu hyvin appeeseen

Lämpökäsitelty rypsirouhe ja pötsin ohittava fraktioitu rasva muodostavat voimakkaan yhdistelmän, joka täydentää lehmiesi tarvitsemaa energiaa ja ravintoaineita. Tämä huipputuote nostaa maidon rasvapitoisuutta ja antaa lehmillesi virtaa päivään kuin päivään.

Kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit ovat tarkasti mitoitettu lehmiesi yksilöllisiin tarpeisiin. Voit olla varma, että lehmät saavat parasta mahdollista ravintoa joka suupalalla. Pötsin pH-tasapainoa tukee tarkkaan harkittu soodan lisäys, mikä auttaa lehmiäsi tasapainottamaan pötsin pH:ta. 

Herkku 22 E rehun avulla lehmän rehuseoksesta saadaan lypsättävä seos. Se täydentää erilaisia säilörehuja saumattomasti ja sopii niin erillisruokintaan kuin appeeseenkin.

Energia 13,1 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,7 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
Olomuoto: Mure
Pakkaustyyppi: irto
Lähetyspaikka: Ylivieska
EAN: 6418363001185
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi: Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Herkku

Herkku 22 E mure irto pitoisuusrehu

Tuotenumero
902121