/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Nuolu-Melli Umpi 20 kg

Tuotenumero
976010

Nuolu-Melli Umpi 20 kg

Tuotenumero
976010
-
+
Lataa...
Nuolu-Melli Umpi on umpilehmien oma kivennäissanko, jossa on mukana kivennäiset, hivenaineet, vitamiinit sekä anionisuolat. Sanko pidetään vapaasti tarjolla ja se sopii myös emolehmille sekä vuohille.
umpilehmien nuolusanko
korkea E-vitamiinitaso lisää vastustuskykyä
sisältää anionisuoloja
helppoa kivennäisruokintaa
maittava

Ummessaolevien lehmien kivennäis- ja vitamiiniruokinta on usein ongelmallista järjestää pihatossa. Nuolu-Melli Umpi sisältää kaikki ravinteet, joita umpilehmä säilörehun ohella tarvitsee, kun sanko pidetään vapaasti tarjolla umpilehmien osastolla. Nuolusangon runsas E-vitamiini lisää vastutuskykyä ja vähentää jälkeisten jäämisen riskiä. Tuotteessa on anionisuoloja, joilla on positiivinen vaikutus poikimisen aikaiseen kalsiumaineenvaihduntaan ja siten poikimahalvausriski pienenee. Orgaaniset hivenet edistävät hivenaineiden imeytymistä.

Käyttöohjeet : Nuolu-Melli Umpi annetaan vapaasti ummessaoleville lehmille/vuohille. Negatiivinen kationi-anionitase auttaa ylläpitämään veren kalsiumpitoisuutta koholla poikimisen jälkeen. Ei anneta poikimisen jälkeen. Puhdasta vettä pidetään vapaasti tarjolla. Päiväkulutus: n. 100 g/lehmä ja 20 g/vuohi. 1 sanko: 10 lehmää tai 25 vuohta.
Olomuoto : Nuolusanko
Pakkaustyyppi : kappale
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363220197
Tuotteen ominaisuudet