/ Tuotteet
Sis. ALV

Multiva TR 230 perävaunu

Tuotenumero
501919229
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Multiva TR 230 -perävaunun kantavuus on 18 tonnia ja siinä on 2-napajarrut. Vaunussa on kiinteä puomi ja 600/50R22.5 -renkaat. Laadukkaista teräksistä valmistettu vaunu on erittäin vahva.

Multiva on merkki suomalaisesta laadusta, nykyaikaisesta valmistustekniikasta, parhaista raaka-aineista sekä huolellisesta valmistuksesta. Multivan tuotteiden perusperiaatteena on aina asiakkaan töiden tehostaminen ja mahdollisimman monipuolisten tuotteiden tarjoaminen.

Multivan perävaunujen ja niiden lisävarusteiden käytännöllisyys ovat takuu monikäyttöisille tuotteille. TR 230 on sekä maantie-, että peltoajossa kevyt vetää, mikä tekee ajettavuuden hyväksi ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Edistyksellinen lavarakenne
Laitalevyn särmäyksen ja järeiden tukiprofiilien ansioista lavan rakenne on entistä vahvempi ja tilavuus suurempi. Kiinteälaitaisen, teräksestä robottihitsaamalla valmistetun kartiolavan tyhjentyvyys on kaikissa olosuhteissa huippuluokkaa. Hydraulisen takalaidan varsisto on tehty levyosasta, jossa ei ole hitsaussaumoja. Tämän vuoksi rakenne on erittäin väsymisluja ja kestävä.

Vaunuissa vakiovarusteina viljaluukku, lavatikkaat ja etuikkuna.

Käyttäjäystävällinen ratkaisu
TR 230 -vaunun tuotekehityksessä on huomioitu turvallisuusnäkökulmia ja käyttäjäystävällisyyttä. Esimerkiksi lisävarusteena saatava rullapeite parantaa sekä käyttömukavuutta että työturvallisuutta. Käyttäjä pystyy peittämään kuorman suoraan maasta käsin. Peite rullataan puolelta toiselle vaunun mukana toimitettavan veivin avulla.

Lisävarusteet:
• rullapeite
• rehukoroke
• lokasuojat
• sivuvalot
• 4-pyöräjarrut ja paineilmajarrut
• mekaaninen seisontajarru
• hydraulinen tukijalka
• valosuojat
• pultattava vetokita

Varustepaketit:
Vaunuun saatavilla maantiepaketti ja viljapaketti.
Lähetyspaikka: Direct delivery, Loimaa / Dometal Oy
EAN: 6438313439967
Toimittajan tuotenumero: TR230
Tuotemerkki: Multiva
Linkit: Käyttöohjeet ja varaosakirjat Tuote valmistajan verkkosivuilla
Nimi Koko Julkaistu
Multiva-esite 2024 13.6 MB 04.12.2023

Multiva TR 230 perävaunu

Tuotenumero
501919229