/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Multiva Discmaster nostolaite lautasmuokkain

Tuotenumero
501076530
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Nostolaitekiinnitteinen Multiva DiscMaster+ on tehokas sänkimuokkain keskikokoisille traktoreille ja tiloille.
Multiva DiscMaster+:n avara rakenne ja suuri runkokorkeus tekevät muokkaimesta erittäin läpäisevän. Se soveltuukin hyvin suurten kasvijätemäärien, vaikkapa syysviljojen tai jopa maissin sängen multaukseen.

Nopea ja tehokas muokkaus

DiscMaster+-Lautasmuokkaimella pystytään muokkaamaan nopeasti suuriakin aloja. Hyvä työsaavutus tukee muun muassa tehokasta lannanmultausta. Näin arvokkaat ravinteet saadaan mullattua peltoon ja hyötykäyttöön kasveille. DiscMaster+:n tehokkaan sekoituksen avulla oljet saadaan mullattua erittäin hyvin pienelläkin muokkaussyvyydellä.

Muunneltava tuote

Nostolaitesovitteinen DiscMaster+ voidaan helposti muuttaa lisävarustuksella puolihinattavaksi, jolloin koneen käyttöominaisuudet muuttuvat merkittävästi. Päistekäännöksissä traktorin taka-akselipaino pienenee huomattavasti nostolaitekoneeseen verrattuna. Hinattavan koneen maantiekuljetus on myös miellyttävämpää.

Muunneltavuudesta kertoo myös mahdollisuus valita muokkaimeen tarpeeseen sopiva jyrä, levy- tai putkijyrä. Muokkaimeen voidaan liittää myös piensiemenkylvökone.

Puolihinattavat mallit kytketään aina traktorin vetovarsiin. Levyjyrällisiin malleihin asennetaan vetopuomin lisäksi apurunko ja siihen erilliset kuljetuspyörät. Levyjyrällinen malli soveltuu parhaiten jäykille ja raskaille maalajeille. Levyjyrä muokkaa pinnan tasaiseksi jättäen sen kuitenkin riittävän kuohkeaksi. Levyjyrä painaa myös oljet tehokkaasti maahan.

Aggressiivinen multaus

Lautasten pystykallistus on ottava, jolloin saavutetaan hyvä maahakuisuus ja kasvinjätteiden multaus. Maa irtoaa ja kääntyy huonoissakin olosuhteissa ja aggressiivinen lautaskulma sekoittaa kasvijätteen tehokkaasti.

Käytännöllinen työsyvyyden säätö

Kaikkien Multiva-lautasmuokkaimien työsyvyys säädetään helposti ja varmatoimisesti muuttamalla työsyvyyssylinterien säätöpalojen paksuutta ja määrää.

Luotettava tiivistysjyrä

Levyjyrän tiheässä olevat jyräkiekot muokkaavat pinnan tasaiseksi ja painavat oljet tehokkaasti maahan. Kiekkojen umpinaiset ja sileät sivut estävät saven ja oljen tarttumista. Lisäksi kiekkojen hammastus tehostaa pyörimistä.

Takajyrän kaavin voidaan helposti ja nopeasti kääntää auki puhdistusta varten. Kaapimet voidaan lisäksi säätää kahteen eri asentoon maan kosteusolosuhteiden mukaan.

Labyrinttilaakerointi

Huolellisen testauksen tuloksena Multiva DiscMaster+ -lautasmuokkaimissa on päädytty käyttämään uudenlaista napaa, jonka laakeroinnissa on käytetty labyrinttitiivistettä.

Testiajossa on todettu labyrinttitiivisteen pitävän laakerin tehokkaasti puhtaana ulkopuolisesta liasta mahdollistaen laakerille erittäin pitkän käyttöiän.
Lähetyspaikka: Direct delivery, Loimaa / Dometal Oy
EAN: 6405422993628
Toimittajan tuotenumero: DM350.4
Tuotemerkki: Multiva
Linkit: Käyttöohjeet ja varaosakirjat Tuote valmistajan verkkosivuilla
Nimi Koko Julkaistu
Multiva-esite 2024 13.6 MB 04.12.2023

Multiva Discmaster nostolaite lautasmuokkain

Tuotenumero
501076530