/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Mullin Herkku Hero mure irto ilmastorehu alkukasvatukseen

Tuotenumero
906131

Mullin Herkku Hero mure irto ilmastorehu alkukasvatukseen

Tuotenumero
906131
Mullin Herkku Hero mure on täydennysrehu lihanaudan alkukukasvatukseen. Ruokinnassa rehu tehostaa energian ja valkuaisen hyväksikäyttöä.
täysrehumainen täydennysrehu
sopii valkuaisrikkaan säilörehun oheen
tehostaa energian hyväksikäyttöä
valkuaisen hyväksikäyttö paranee

Lantmännen Agron kehittämä Mullin Herkku Hero mure ilmastorehu pienentää päästöjä, koska hyvin sulavat raaka-aineet ja optimoitu valkuaiskoostumus pienentävät sonnan ja virtsan mukana menetettäviä ravintoaineita. Kun propionihapon osuus pötsissä kasvaa, metaania muodostuu vähemmän. Rehu sopii hyvin ruokintaan, kun säilörehun valkuaispitoisuus on korkea.

Vasikan kasvuvauhti kiihtyy aina puolen vuoden ikään asti. Mullin Herkku Hero parantaa kuiva-aineensyöntiä kasvuvaiheessa, kun pötsin tilavuus rajoittaa vielä syöntiä. Alkukasvatuksessa kannattaa panostaa laadukkaaseen täydennysrehuun, sillä lisäkasvukilon kasvattamiseen kuluu yli puolet vähemmän energiaa kuin loppuvaiheessa.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 18,1 %
Energia 12,5 MJ/kg ka
Kalsium 0,65 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 351 g/kg
Lähetyspaikka : Ylivieska
EAN : 6418363001598
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Mullin Herkku Hero on alle 6 kk ikäisten nautojen täysrehutyyppinen täydennysrehu. Annos 1-3 kg/pv.