/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Mulli-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924450

Mulli-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924450
-
+
Lataa...
Mulli-Melli on rakeinen maittava kalsiumkivennäinen kaikille kasvaville naudoille. Kivennäinen luo pohjan nuoren naudan terveelle kehitykselle. Maittavuutensa takia Mulli-Melliä annetaan rajoitetusti.
maittava koostumus
runsaasti kalsiumia
kehittää vahvan kestävän luuston
kaikki tarvittavat hivenet ja vitamiinit
pehmeä rakenne, helppo syödä

Kalsiumia tarvitaan etenkin luuston rakennusaineeksi. Kasvuvaiheessa kalsiumvaje heikentää luuston normaalia kehitystä ja yleensäkin kasvua. Mulli-Mellin kalsiumpitoisuus on optimoitu nuoren naudan vahvaan kasvuun. Kivennäisten lisäksi nuori kasvava nauta saa kivennäisestä tarpeellisia hivenaineita ja vitamiineja. Mulli-Mellin sisältämistä vitamiineistä D-vitamiinilla on tärkeä rooli kalsiumin aktiivisessa imeytymisessä. D-vitamiinia tarvitaan myös fosforiaineenvaihdunnassa. Makukivennäinen sisältää lisäksi A- ja E-vitamiinia. Mulli-Melli sisältää tarvittavan määrän magnesiumia ja lisäksi nuori nauta saa kivennäisen mukana välttämättömät hivenaineet ja vitamiinit.

Kalsium 14,7 %
Fosfori 0,2 %
Magnesium 4,0 %
Natrium 6,2 %
CO2 ekv 347 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363213496
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Mulli-Melli on nautojen kalsiumkivennäinen. Annos ruokintasuunnitelman mukaan 100-400 g/pv.
Tuotteen ominaisuudet