/ Tuotteet
Sis. ALV

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence V4 1 l dieselmoottoriöljy

Tuotenumero
700379910
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defense V4 on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jonka voiteluteho riittää jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa toimiville dieselmoottoreille pidentäen niiden käyttöikää. 

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defense V4 on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jonka voiteluteho riittää jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa toimiville dieselmoottoreille pidentäen niiden käyttöikää. Öljy täyttää tai ylittää käytännössä kaikkien tärkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten moottorinvalmistajien suorituskykyvaatimukset.

Kemiallisen koostumuksensa ansiosta tuotteen ensiluokkainen suorituskyky riittää sekä vaativille nykyaikaisille, vähäpäästöisille dieselmoottoreille että vanhoille dieselmoottoreille, jotka käyttävät matala- tai korkearikkistä polttoainetta.

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defense V4 koostuu laadukkaista perusöljyseoksista ja tasapainotetuista lisäaineista, minkä ansiosta sillä on erinomainen kyky vastustaa karstan muodostumisen tai korkeiden lämpötilojen aiheuttamaa öljyn paksuuntumista. Lisäksi öljyllä on ensiluokkainen hapettumiskestävyys, vähäinen lakan muodostus korkeissa lämpötiloissa ja hyvä suoja korroosiota vastaan.

Edut ja ominaisuudet

Tehokkaat, vähäpäästöiset moottorit vaativat paljon moottorin voiteluaineelta. Tiukemmiksi suunnitellut moottorit, välijäähdyttimet ja turboahtimet lisäävät voiteluaineen lämpökuormaa. Vähäpäästöiset moottoritekniikat, kuten korkeampi polttoaineen ruiskutuspaine ja myöhäisempi ajoitus, vaativat parempaa öljyn suorituskykyä. Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defense V4 on valmistettu suorituskykyisistä perusöljyistä ja ensiluokkaisesta, tasapainotetusta lisäaineistuksesta, joka mahdollistaa optimaalisen moottorin suorituskyvyn nykyaikaisissa diesel- ja bensiinimoottoreissa sekä vanhemmissa malleissa.

Käyttökohteet

Suositellaan seuraaviin käyttökohteisiin:

  • johtavien japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien vapaasti hengittävät ja turboahdetut dieselmoottorit
  • kevyt ja raskas kuljetuskalusto maantieliikenteessä
  • muu liikkuva kalusto rakennusteollisuudessa, kaivostoiminnassa, louhinnassa ja maataloudessa
  • sekakalusto
Lähetyspaikka: Direct delivery
EAN: 5407008071929
Toimittajan tuotenumero: 157462
Tuotemerkki: Mobil
Nimi Koko Julkaistu
MOBIL tuoteluettelo 2024 6.2 MB 13.02.2024

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence V4 1 l dieselmoottoriöljy

Tuotenumero
700379910