/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90 208 l vaihteistoöljy

Tuotenumero
501583975
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Mobil Delvac™ 1 Gear Oil LS 75W-90 on täyssynteettinen, luistonrajoittimella varustettuihin vetopyörästöihin tarkoitettu öljy, jonka valmistuksessa on käytetty synteettisiä perusöljyjä ja edistynyttä lisäainejärjestelmää.

Mobil Delvac™ 1 Gear Oil LS 75W-90 on suunniteltu käytettäväksi kevyen ja raskaan kaluston voimansiirtojärjestelmissä ja se tarjoaa erinomaiset kuormankanto-ominaisuudet akseleissa ja vetopyörästöissä, jotka altistuvat äärimmäisille paineille ja iskukuormituksille. Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90 tarjoaa ensiluokkaisen termisen vakauden ja hapettumiskestävyyden, korkean viskositeetti-indeksin (VI), erittäin alhaisen jähmepisteen ja hyvän juoksevuuden matalissa lämpötiloissa. Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90 soveltuu voiteluöljyksi useisiin luistonrajoittimella varustettuihin tasauspyörästöihin.


Edut ja ominaisuudet


Uudet voimansiirtojärjestelmät ovat merkittävästi parantaneet raskaan kaluston ja työkoneiden suorituskykyä, kuormitettavuutta, vääntöä, nopeutta, hallittavuutta ja luotettavuutta. Nämä uudet tekniikat ovat muuttaneet ja lisänneet vaihteistoöljyille asetettavia vaatimuksia, mukaan lukien luistonrajoitusominaisuudet, suurempi tuottavuus ja alhaisemmat käyttökustannukset. Raskaan kaluston vetopyörästöissä kitkan ja kulumisen hallinta, terminen vakaus, leikkauskestävyys, ruosteen- ja korroosionesto sekä tiivisteiden suojaus ovat tärkeitä ominaisuuksia, joiden tasapainotus ratkaisevasti edistää vaihteistojen ja tiivisteiden käyttöikää, ongelmatonta toimintaa, polttoainetaloutta sekä kuormitus- ja vääntöominaisuuksia useissa eri käyttökohteissa. Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja alhaiset voitelun kokonaiskustannukset uusimmissakin raskaissa voimansiirtojärjestelmissä, joissa käytetään luistonrajoitinta. 


Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through, Pennala 3PL Warehouse
EAN: 5425037863421
Toimittajan tuotenumero: 153470
Tuotemerkki: Mobil
Linkit: Tuote valmistajan verkkosivuilla
Nimi Koko Julkaistu
MOBIL tuoteluettelo 2024 6.2 MB 13.02.2024

Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90 208 l vaihteistoöljy

Tuotenumero
501583975