/ Tuotteet
Sis. ALV

Mizuki 10 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700379618
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Mizuki soveltuu perunan varsiston hävittämiseen ennen sadonkorjuuta sekä leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan perunaviljelyksiltä. Tehoaine: pyraflufeeni-etyyli.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Mizuki on rikkakasvitorjuntaan ja varsistohävitykseen tarkoitettu tuote perunalla. Mizuki on kosketusvaikutteinen ja imeytyy kasvin lehtiin ja vihreisiin osiin. Tuote tehoaa leveälehtisiin rikkakasveihin. Valo parantaa tehoa, minkä takia suositellaan käsittelyä aamulla tai aamupäivällä.

Korkeintaan yksi rikkakasvitorjunta sekä korkeintaan kaksi varsistohävityskäsittelyä kasvukaudessa. Tuote on sateenkestävä kaksi tuntia käsittelystä.


Rikkakasvitorjunta perunalla

Torju itäneet rikkakasvit ennen perunan taimettumista (BBCH 00-09). Käyttömäärä on 0,5–1,0 l/ha. 1,0 l/ha tehoaa laajasti eri rikkakasveihin (katso tehotaulukko alla). Pienempää käyttömäärää voidaan käyttää ainoastaan hyvin herkkiä rikkakasveja torjuttaessa. Korkeintaan yksi käsittely rikkakasvien torjuntaan on sallittu. Käytä 200–400 l vettä ja vähintään 3 baarin painetta.

Paras teho saavutetaan, kun käsitellyt rikkakasvit ovat sirkkalehtivaiheessa ja 2–4 lehtivaiheelle asti. Ruiskutuksen jälkeen taimettuviin rikkakasveihin ei saada tehoa.

Käsittely voi aiheuttaa ruiskutushetkellä taimettuneen perunan lakastumista 4–10 päivän kuluttua ruiskutuksesta. Uusien lehtien kasvuun ja satoon tällä ei kuitenkaan normaalisti ole vaikutusta.


Perunan varsistohävitys

Mizukia käytetään perunan varsien ja lehtien hävitykseen. Tuotetta voi käyttää kaikilla perunalajikkeilla. Mizukia voidaan käyttää vihreään varteen (murskaamaton varsisto) tai yhdistelmänä varsistomurskauksen kanssa varsistonhävityksen nopeuttamiseksi. Optimaalinen aika käsittelylle on, kun peruna alkaa luontaisesti tuleentua.

Kasvustoissa, jotka vaativat aikaisemman varsistohävityksen (esim. siemenperuna), on tärkeää käyttää korkeinta käyttömäärää ja/tai yhdistelmää murskauksen kanssa.

Perunan varsiston hävityksessä käyttömäärä on 1,0–2,0 l/ha ruiskutettaessa kerran kasvukaudessa. Käyttömäärä on 1,0 l/ha per käsittely ruiskutettaessa kaksi kertaa kasvukaudessa. 

Huomioitavaa

Käyttöohje ja käyttösuositukset perustuvat laajaan koeaineistoon ja monivuotisiin käyttökokemuksiin. Uudet lajikkeet, muuttuva viljelytekniikka ja resistenssin kehittyminen voi johtaa siihen, että aineen teho jää vajaaksi tai jopa vahingoittaa kasvustoa. Noudata aina turvallisen kasvinsuojelun käytäntöjä.

Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 7393447002137
Tuotemerkki: Nordisk Alkali
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote Mizuki 755.2 KB 14.05.2024

Mizuki 10 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700379618