/ Tuotteet
Sis. ALV

Melli Ketoosipasta 24 x 330 g nopeaa energiaa

Tuotenumero
976080
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Alin hinta ed. 30 päivän ajalta: 116,28 €
Melli Ketoosipasta on nopeavaikutteinen energialähde. Se nostaa veren sokeripitoisuutta nopeasti ja parantaa lehmän ruokahalua. Pasta sopii erityisesti lehmille, joilla on riski sairastua ketoosiin tai jotka kärsivät piilevästä ketoosista
nopeavaikutteinen energialisä
päiväannoksesta yli 460 g proppia
edistää ruokahalua ja energiansaantia
myös lampaille ja vuohille

Poikimisen jälkeen lehmän energiantarve (pääasiassa glukoosin) nousee jyrkästi maidontuotannon alkaessa. Glukoosia tarvitaan maidon laktoosin muodostamiseen. Jos energiansaanti jää niukaksi, lehmä käyttää omia rasvakudoksiaan energianlähteenä, jolloin sairastuminen ketoosin kasvaa. Piilevä ketoosiriski kasvaa poikimakertojen myötä.

Melli Ketoosipastasta lehmä saa nopeasti energiaa. Pasta sisältää pääasiassa propyleeniglykolia, joka imeytyy nopeasti pötsistä verenkiertoon. Maksa muuntaa propyleeniglykolin glukoosiksi, joka on lehmän pääasiallinen energialähde. Lehmän riittävä energiansaanti alkulaktaatiokaudella pitää lehmän kunnossa, edistää tiinehtymistä ja parantaa utareterveyttä.

Laatikko sisältää 24 tuubia 330g ketoosipastaa, joka riittää annostavasta riippuen 3-6 lehmälle. Tuote säilyy kaksi vuotta valmistuksesta ja se on säilytettävä huoneenlämmössä.

Olomuoto: Pasta
Pakkaustyyppi: laatikko
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363292071
Tuotemerkki: Melli

Melli Ketoosipasta 24 x 330 g nopeaa energiaa

Tuotenumero
976080