/ Tuotteet
Sis. ALV

Melli Kalsiumpasta 24 x 390 g poikivalle

Tuotenumero
976075
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Alin hinta ed. 30 päivän ajalta: 113,09 €
Melli Kalsiumpasta on runsaasti kalsiumia (55 g/tuubi) sisältävä pasta, jota annetaan poikimisen aikaan lehmille, joilla on suurentunut poikimahal-vausriski. Kalsium on hyvin imeytyvää muotoa.
tehokas kalsiumlisä poikivalle lehmälle
sisältää runsaasti kalsiumia
kalsiumkähteet kalsiumkloridi ja kalsiumpropionaatti
valmistettu Suomessa
säilytettävä huoneenlämmössä

Melli Kalsiumpastan kalsiumlähteinä ovat kalsiumkloridi ja kalsiumpropionaatti, joita poikinut lehmä pystyy käyttämään tehokkaasti hyväkseen veren kalsiumpitoisuuden nostamiseen. Poikineen lehmän veren kalsiumtason ylläpitäminen normaalilla tasolla vaikuttaa positiivisesti tulevaan maidontuotantoon ja yleensäkin eläimen hyvinvointiin. Maidonmuodostus vaatii runsaasti kalsiumia poikimisen jälkeen. Jos poikimisen aikaan veren kalsiumpitoisuus laskee liian alas, lehmällä on riski sairastua akuuttiin poikimahalvaukseen. Karjassa on myös lehmiä, joilla kalsiumtaso on normaalia matalampi, mutta se ei näy ulospäin. Suurin riski poikimahalvaukseen on useamman kerran poikineilla lehmillä.

Korkeasta kalsiumpitoisuudesta johtuen Melli Kalsiumpastaa tulee säilyttää huoneenlämmössä (20–23 °C). Jos tuote on kylmyyden vuoksi kovettunut, palauta tuote ennalleen pitämällä tuubia kuumassa (noin 60–70 °C) vesihauteessa noin 15–20 minuuttia.

Laatikko sisältää 24 tuubia 390g kalsiumpastaa.

Olomuoto: Pasta
Pakkaustyyppi: laatikko
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363292064
Tuotemerkki: Melli

Melli Kalsiumpasta 24 x 390 g poikivalle

Tuotenumero
976075