/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Melli Kalsiumbolus 16 x 150 g poikivalle

Tuotenumero
976110

Melli Kalsiumbolus 16 x 150 g poikivalle

Tuotenumero
976110
-
+
Lataa...
Melli Kalsiumbolus on kivennäispitoinen bolus lehmille poikimahalvauksen riskin pienentämiseen. Kalsium on peräisin hyvin imeytyvästä kalsiumkloridista.
hyvin imeytyvää kalsiumia
pienentää poikimahalvausriskiä
nostaa veren kalsiumtasoa
ei ärsytä pötsin seinämää

Melli Kalsiumbolus on yhdistelmä kalsium- ja magnesiumsuoloja, jotka yhdessä vähentävät tehokkaasti poikimahalvausriskiä. Annostelun jälkeen bolus liukenee nopeasti pötsinesteeseen, jolloin lehmä saa pikaisesti kalsiumia veren kalsiumtason nostoon. Yksi bolus sisältää kalsiumia peräti 40 g. Hypokalsemia johtuu kalsiumvajauksesta, mikä syntyy kun lehmän maidontuotanto nousee nopeasti poikimisen jälkeen. Maitoon erittyy verenkierrosta suuret määrät kalsiumia ja toisaalta rehusta ei imeydy kalsiumia tarpeeksi nopeasti täyttämään vajausta. Seurauksena voi olla piilevä poikimahalvaus tai pahimmillaan poikimahalvaus. Vaaravyöhykkeessä ovat erityisesti 3 tai useamman kerran poikineet lehmät. Laatikossa 16 kpl x 150g kalsiumbolusta.

Käyttöohjeet : Ehkäisevä kalsiumlisä hyvin lypsäville lehmille: ensimmäinen bolus heti poikimisen jälkeen. Toinen bolus 10-14 tuntia poikimisen jälkeen. Lisäksi voi antaa yhden boluksen 24 tuntia ennen poikimista ja ongelmalehmille yksi bolus 24 tuntia poikimisen jälkeen. Täydennys poikimahalvauksen hoidon jälkeen: annetaan korkeintaan 2 bolusta per päivä. Ensimmäinen bolus 2 tuntia eläinlääkärin hoidon jälkeen ja toinen 12 tuntia ensimmäisen boluksen annon jälkeen. Huom. Ei saa antaa jo halvaantuneelle lehmälle tai jos lehmällä on nielemisvaikeuksia.
Olomuoto : Bolus
Pakkaustyyppi : laatikko
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363292286
Tuotteen ominaisuudet