/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Maschio DM 4000 tasojyrsin

Tuotenumero
500682666
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Soveltuu hyvin kylvömuokkaukseen, ei sekoita maakerroksia. Vakionna tiivistys- tai varpajyrä, lisävarusteena hydraulinen tai veivillinen työsyvyyden säätö, vaatii min. 140 hv traktorin.
Tämä joka tilan tehokas yleismuokkaaja ei sekoita maakerroksia vaikka työsyvyys voidaan säätää aina 28 cm:iin asti. Maschion laadukas raakateräs on pohjana koneen kestävyydelle. Rungon vahvistettu kuori takaa kestävän rakenteen ja pitkän käyttöiän. Sisäkuoren ainevahvuus on 6 mm ja ulkoisen vahvistuksen 5 mm. Korkealaatuisten ja erikoissuunniteltujen tiivisteiden ansiosta lika ja pöly eivät pääse laakereihin asti.

Maschion jyrsinten roottoriakselit ovat valmistettu yhdestä kappaleesta. Akseli on valmistettu valupuristetusta teräksestä, ja piikit kiinnittyvät suoraan siihen. Yhtenäinen rakenne lisää koneen käyttöikää ja parantaa työn tarkkuutta.

Maschion tasojyrsinten roottorit on aseteltu kokoonpanossa siten, että ne ovat kaikki eri vaiheessa. Tämän ominaisuuden johdosta koneen tärinä minimoituu ja työnteko on miellyttävämpää. Lisäksi huippukuormitukset pienenevät, mikä pienentää polttoaineen kulutusta. Roottoreiden riittävän tiheä sijoittelu vain 25 cm:n etäisyydelle toisistaan parantaa työnjälkeä sekä vähentää tehontarvetta.
Lähetyspaikka: Implements Demo Warehouse, Lahti Implement Warehouse, Seinäjoki Implement Warehouse
EAN: 6410404507526
Toimittajan tuotenumero: M98N40101 + M90B40664
Tuotemerkki: Maschio
Linkit: Käyttöohjeet ja varaosakirjat

Maschio DM 4000 tasojyrsin

Tuotenumero
500682666