/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Maituri Robo rae irto robottirehu

Tuotenumero
901270

Maituri Robo rae irto robottirehu

Tuotenumero
901270
Ennakkokampanja
Maituri Robo on lypsykarjatilojen kanssa kehitetty erityisen maittava täydennysrehu ohjattuun ja vapaaseen kiertoon. Houkutusrehu aktivoi lehmiä useampiin lypsykertoihin robottinavetassa.
korkeatuottoisten lehmien robottirehu
houkuttelee lehmät robotille
mukana orgaaniset hivenet
lisätty propyleeniglykolia, suojattua rasvaa
biotiinia sorkille ja soodaa pötsille

Maituri Robo on korkeatuottoisten lehmien robottirehu. Juurikasmelassi lisää rehun maittavuutta ja rehu houkuttelee lehmät robotille. Täysrehun kaltainen täydennysrehu sisältää runsaasti energiaa ja pötsin ohittavaa valkuaista, joten se sopii vanhankin säilörehun oheen.

Rehuun on lisätty orgaanisia hivenaineita (seleeni, sinkki, kupari, mangaani), jotka edistävät mm. sorkkaterveyttä ja vähentävät tulehdusten riskiä. Monipuolinen koostumus pitää veren glukoosin korkealla, jolloin ketoosiriski pienenee ja hedelmällisyys paranee. Varmatoiminen Maituri Robo edistää lypsylehmän kestävyyttä ja siten elinikäistuotosta.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 21,1 %
Energia 13,0 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 418 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
EAN : 6418363001031
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Maituri