/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Maituri Robo PMR rae irto robottirehu

Tuotenumero
901280

Maituri Robo PMR rae irto robottirehu

Tuotenumero
901280
Ennakkokampanja
Maituri Robo PMR on lypsyrobotille tarkoitettu energiapitoinen täydennysrehu. Maittavuutensa ansiosta se houkuttelee lehmät robotille ja aktivoi lehmät useampiin lypsykertoihin.
runsaasti energiaa ja valkuaista
maittava houkutusrehu
maittavuutta lisää melassileike ja melassi
lisää robotilla käyntejä
torjuu piilevää ketoosia

Maituri Robo PMR parantaa lehmän energiansaantia poikimisen jälkeen ja näin vähentää piilevän ketoosin riskiä. Ensimmäiset kolme viikkoa poikimisen jälkeen ovat kriittisintä aikaa. Kun lehmä saa tarpeeksi energiaa, riski sairastua ketoosiin pienenee ja lypsykauden maidontuotanto on turvattu. Maituri Robo PMR:n energia on peräisin useammasta eri energialähteestä. Nopeasti hyödynnettävää energiaa lehmä saa propyleeniglykolista ja suojattu rasva tuo energiaa maidontuotantoon. Lisäksi energiaa tulee pötsin ohittavasta tärkkelyksestä.

PMR –tuotekonsepti on kehitetty lypsyrobottitiloille, joilla on osittainen aperuokinta. Rehut sisältävät enenmmän energiaa kuin vastaavat täydennysrehut. Koska PMR-rehuihin ei ole lisätty kivennäisiä tai vitamiineja, kivennäiset annetaan kokonaan appeen kautta. Kivennäisruokinta yksinkertaistuu ja sitä on helpompi hallita. Suosittelemme Melli-kivennäisiä kivennäisruokintaan.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 21,5 %
Energia 13,2 MJ/kg ka
Kalsium 0,4 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,3 %
Natrium 0,2 %
CO2 ekv 470 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
EAN : 6418363001048
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Maituri