Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Maituri 14 000 Robo irto pitoisuusrehu robotille

Tuotenumero
901290

Maituri 14 000 Robo irto pitoisuusrehu robotille

Tuotenumero
901290
Maituri 14 000 Robo on täysrehun kaltainen robottirehu, jolla täydennetään tehokkaasti apetta lehmäkohtaisesti. Lehmät tulevat mielellään robotille ja ne pystyvät syömään nopeasti rakeisen rehun lyhyenkin lypsyn aikana.
energiapitoinen robottirehu huippukarjalle
nostaa €KM-tuotosta
monipuoliset energialähteet
orgaaniset hivenet edistävät hyvinvointia
biotiini edistää sorkkien terveyttä
Maituri 14000 Robo täydennysrehussa on korkea energiapitoisuus. Glukoosi on lehmän tärkein energianlähde, jota saadaan muun muassa pötsin ohittavasta tärkkelyksestä. Maituri 14000 Robon sisältämä maissi on erinomainen ohitustärkkelyksen lähde. Toinen veren glukoosia kohottava aines on rehun sisältämä propyleeniglykoli. Rehun sisältämä suojattu fraktioitu rasva ei häiritä pötsin toimintaa. Sen avulla voidaan kohottaa erityisesti maidon rasvapitoisuutta, ja jonkin verran myös valkuaista. Luvassa on entistä tehokkaampi Maituri-robottirehu, jonka avulla nykylehmän geneettinen potentiaali saadaan näkyviin yhä useammalla robottitilalla. Tavoitteena on saada kaikille Suomen lehmille enemmän tuotosvuosia ja kohottaa elinikäistuotosta sekä maidon pitoisuuksia.
Raakavalkuainen % kuiva-aineessa 21.1 %
Energia /ka 13.6 MJ/kg ka
Kalsium 0.7 %
Fosfori 0.7 %
Magnesium 0.4 %
Natrium 0.4 %
Usage Instructions : Maituri 14000 Robo on lypsylehmien täysrehutyyppinen täydennysrehu lypsyrobotille. Väkirehuannos 0,15-0,20 kg/maitokilo. Säilörehuanalyysiarvoihin perustuvan tarkan ruokintasuunnitelman saat pyydettäessä asiakkuusvastaaviltamme.
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
Lisätietoa : 16739
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Maituri 14000 Robo on lypsylehmien täysrehutyyppinen täydennysrehu lypsyrobotille. Nostaa €KM-tuotosta. Väkirehuannos 0,15-0,20 kg/maitokilo. Tarkka ruokintasuunnittelma säilörehuanalyysin mukaan.