/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Lypsy-Melli Se-P 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924250

Lypsy-Melli Se-P 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924250
-
+
Lataa...
Lypsy-Melli Se-P sopii tiloille, jossa ruokintaan tarvitaan korotettu määrä seleeniä ja fosforia. Rakeinen kivennäinen sisältää myös runsaasti magnesiumia.
Sisältää orgaanista seleeniä
Fosforilisäys, jos perusrehuissa vähän fosforia
Magnesiumia runsaasti
Sopii sisä- ja ulkoruokintaan
Voidaan käyttää luomutuotannossa

Lypsy-Melli Se-P on orgaanista seleeniä ja fosforia sisältävä lypsykauden kalsiumkivennäinen. Seleeni parantaa vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä sekä nopeuttaa stressistä selviämistä. Tehokkaasti imeytyvä orgaaninen seleeni varmistaa lehmän hyvän seleenitilan koko lypsykauden. Orgaanisella seleenillä on myös maidon solulukuja ja tulehdusriskiä laskeva vaikutus. Fosfori on välttämätön kivennäisaine eläimen energia-aineenvaihdunnassa. Sitä tarvitaan maidontuotantoon ja kasvuun. Lypsy-Melli Se-P sopii kaikille naudoille, jos fosforin saanti perusrehuista on niukkaa tai jos väkirehun osuus rehustuksessa jää alhaiseksi.

Kalsium 14,0 %
Fosfori 3,5 %
Magnesium 5,1 %
Natrium 6,0 %
CO2 ekv 564 g/kg
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363242502
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Lypsy-Melli Se P sisää fosforia ja orgaanista seleeniä. Rakeinen kalsiumkivennäinen, jossa on runsaasti myös magnesiumia. Voidaan antaa sekä lypsäville lehmille että lihanaudoille ja hiehoille ruokintasuosituksen mukaan 200-600 g/pv. Ca:P=4:1
Tuotteen ominaisuudet