/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Lypsy-Melli 1000 kg kivennäinen

Tuotenumero
944320

Lypsy-Melli 1000 kg kivennäinen

Tuotenumero
944320
-
+
Lataa...
Lypsy-Melli on lypsylehmän kalsiumkivennäinen, jonka kalsiumpitoisuus riittää korkeaankin tuotokseen. Rakeinen kivennäinen sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.
kalsiumkivennäinen lypsäville
magnesium riittää myös laidunruokintaan
helppo syödä, ei mene hukkaan
sopii sisä- ja ulkoruokintaan
sallittu luonnonmukaisessa tuotannossa

Lypsy-Melli on maittava kalsiumkivennäinen lypsylehmille. Poikimisen jälkeen lehmän kalsiumtarve nousee nopeasti tuotoksen myötä. Lypsykauden alussa tärkeintä onkin hyvän ruokahalun ylläpito, jotta kalsiumin ja muiden kivennäisten sekä hivenaineiden saanti turvataan. Kalsiumin ohella kivennäinen sisältää magnesiumia ja natriumia, joten se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkoruokintaan. Lypsy-Melli sisältää reilusti A-, D- ja E-vitamiinia. Lisäksi siihen on lisätty lehmän tarvitsemat hivenaineet. Rakeinen Lypsy-Melli on erittäin maittava kivennäinen ja siksi sitä on annettava rajoitetusti.

Kalsium 12,5 %
Fosfori 0,2 %
Magnesium 6,5 %
Natrium 7,8 %
CO2 ekv 402 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363213441
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Lypsy-Melli on lypsylehmien magnesiumkivennäinen sisäruokintaan ja laidunkaudelle. Annos/givan 200-500g/pv/dag
Tuotteen ominaisuudet