/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Lampaan Herkku irto täydennysrehu

Tuotenumero
908970

Lampaan Herkku irto täydennysrehu

Tuotenumero
908970
Lampaan Herkku on täysrehumainen täydennysrehu, joka sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, joista on hyötyä uuhille maidontotantoon ja karitsoille kasvuun. Työtä säästävä.
turvaa uuhen maidontuotannon
tehostaa karitsoiden kasvua
rehua ei mene hukkaan
säästää työtä

Lampaan Herkku rehulla on helppo täydentää tilan omaa karkearehua. Lampaat saavat rehusta tarvitsemaansa energiaa ja valkuaista. Valkuainen on peräisin lämpökäsitellystä rypsirouheesta, jota eläimet pystyvät käyttämään hyvin hyväkseen.

Rehuun on lisätty kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Lampaan Herkkuun ei ole lisätty kuparia. Tietyt lammasrodut ovat herkkiä kuparille, koska kuparin tarve ja myrkyllisyysraja ovat suhteellisen lähellä toisiaan. Viljan ja säilörehun kupari tyydyttää pitkälti lampaan kuparin tarpeen. Kuparia sisältäviä nautarehuja ei suositella lampaille.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 19,4 %
Energia 12,2 MJ/kg ka
Kalsium 1,1 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production
EAN : 6418363001734
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Lampaan-Herkku on lampaiden ja siitoskaritsoiden täysrehu. Käyttö imettävät uuhet 0,8-1,2 kg, siitoskaritsat noin 0,5 kg, lihotuskaritsoille vapaasti, jopa 1- 1,2 kg/pv. Tuote sisältää kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Ei sisällä kuparia.
Tuotteen ominaisuudet