/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Lampaan Herkku 1000 kg täydennysrehu

Tuotenumero
948970

Lampaan Herkku 1000 kg täydennysrehu

Tuotenumero
948970
-
+
Lataa...
Lampaan Herkku on täysrehun kaltainen täydennysrehu. Rehu sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, joista on hyötyä uuhille maidontotantoon ja karitsoille kasvuun. Työtä säästävä.
turvaa uuhen maidontuotannon
tehostaa karitsoiden kasvua
rehua ei mene hukkaan
säästää työtä

Lampaan Herkku rehulla on helppo täydentää tilan omaa karkearehua. Lampaat saavat rehusta tarvitsemaansa energiaa ja valkuaista. Valkuainen on peräisin lämpökäsitellystä rypsirouheesta, jota eläimet pystyvät käyttämään hyvin hyväkseen. Rehuun on lisätty kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Lampaan Herkkuun ei ole lisätty kuparia. Tietyt lammasrodut ovat herkkiä kuparille, koska kuparin tarve ja myrkyllisyysraja ovat suhteellisen lähellä toisiaan. Viljan ja säilörehun kupari tyydyttää pitkälti lampaan kuparin tarpeen. Kuparia sisältäviä nautarehuja ei suositella lampaille.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 19,4 %
Energia 12,2 MJ/kg ka
Kalsium 1,1 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
Käyttöohjeet : Lampaan-Herkku on lampaiden ja siitoskaritsoiden täysrehu. Käyttö imettävät uuhet 0,8-1,2 kg, siitoskaritsat noin 0,5 kg, lihotuskaritsoille vapaasti, jopa 1- 1,2 kg/pv. Tuote sisältää kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Ei sisällä lisättyä kuparia.
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363248979
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotteen ominaisuudet