/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Kuiviketurvepyöröpaali Vapo

Tuotenumero
500748479
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Vapon kuiviketurve on puhdas ja imukykyinen kuivike. Se on pehmeä, turvallinen ja mieluisa makuualusta eläimille. Sitoo ammoniakkia ja ravinteita – poistaa hajua. Tuote 2,2 m³ / 300 kg.

Kuiviketurvepaalin käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis.

Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläimet että hoitajat.

Kuivikepaali sopii ykköskuivikkeeksi jatkuvaan käyttöön tai lisäkuivikkeeksi esimerkiksi puukuivikkeen tai oljen sekaan.

Kuiviketurvepaali sisältää 200 litraa laadukasta ja seulottua turvetta. Vaalea ja vähän maatunut rahkaturve on kuiviketurpeiden aatelia ja paras kuivikelaatu eläimille. Tiivis ja helppokäyttöinen kuiviketurvepaali vie vähän varastotilaa. Paaleja on helppo siirtää ja käsitellä. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista muovia.


Käyttö:

Kuiviketurpeen käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis. Vie paali kohteeseen, avaa muovi puukolla tai muulla terävällä välineellä. Karsinaa perustettaessa levitä puhdistetun karsinan lattialle noin 10-15 cm vahvuinen kerros talikolla samalla pöyhien. Tärkeää on, että käytössä poistat lannat ja läpimärät kohdat päivittäin ja muuten annat turpeen patjoittua rauhassa. Purupelletti sopii erinomaisesti käytettäväksi kuivikkeena yhdessä turpeen kanssa.

Lähetyspaikka: Flow Through, Pennala 3PL Warehouse
EAN: 6430016030045
Toimittajan tuotenumero: EPTPP
Tuotemerkki: Vapo

Kuiviketurvepyöröpaali Vapo

Tuotenumero
500748479