/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

KRAFFT Performance Max Balance 20 kg

Tuotenumero
501752380

KRAFFT Performance Max Balance 20 kg

Tuotenumero
501752380
Pre season sale
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Krafft Performance Max Balance on täydennysrehu kilpahevosille ja herkkävatsaisille hevosille. Sisältää erikoisprosessoitua SPC-kauraa. Auttaa nopeuttamaan toipumista rasituksen jälkeen ja normalisoimaan nestetasapainoa.
Edistää nestetasapainon normalisoitumista
Nopeuttaa hevosen palautumista
GMO-vapaat raaka-aineet
Pelletin koko 8mm

Krafft Performance MaxBalance on täydennysrehu kilpahevosille ja herkkävatsaisille hevosille, jossa on kohtalainen proteiinipitoisuus ja korkea tärkkelyspitoisuus. Rehulla on korkea SPC-teho rehukiloa kohden. Patentoidun luonnollisen prosessin (SPC) ansiosta rehu normalisoi nopeammin nestetasapainoa ja nopeuttaa hevosen toipumista rasituksen jälkeen. Sisältää nopeasti vapautuvaa energiaa. Pellettikoko on 8 mm. Krafft Performance, Krafft Performance Energy ja Krafft Performance MaxBalance sisältävät erikoiskäsiteltyä SPC (Specially Processed Cereals)-kauraa, joka valmistetaan luonnonmukaisesti veden ja lämmön avulla täysin ilman lisäaineita. Patentoitu luonnonmukainen prosessi: Kauran tärkkelys hajoaa osittain käsittelyn aikana ja siitä muodostuu luonnollisia aineita, jotka muun muassa edistävät hevosen omaa AF (Antisecretory Factor) -proteiinin tuotantoa. AF-proteiini voi auttaa vähentämään hevosen nestehukkaa esimerkiksi ripulin yhteydessä. Lisäksi se auttaa hevosta palautumaan nestehukasta nopeammin. SPC perustuu Lantmännenin patenttiin. Se on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden ja hevosurheilun johtavien ammattilaisten kesken. Nestehukka ja herkkä vatsa ovat monien hevosten ongelmana: Hevosilla on herkkä vatsa ja joskus niillä on ripulia ilman selkeää syytä. Monet hevoset myös juovat liian vähän ja menettävät paljon nestettä kuljetusten, kilpailujen, ympäristönvaihdosten ja muiden stressaavien tilanteiden yhteydessä. Tällöin SPC-rehu voi edistää hevosen hyvinvointia auttamalla nestetasapainon palautumisessa. Ruokintaohjeet:

Suuntaa antava annos aikuiselle hevoselle on 0,2 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1-1,5 kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla. Koostumus: Kaura (erikoisprosessoitu), puristettu sokerijuurikasmassa, kauralese, vehnälese, sokerijuurikasmelassi, vehnä, viherjauho, natriumkloridi. Keskeiset ravintoaineet: • Energiaa (ME) 10,5 MJ/kg (*0,85 FE) • Energiaa (DE) 12,2 MJ/kg • Raakavalkuaista 10 % • Sulavaa raakavalkuaista 75 g/kg • Kuidut/raakakuidut 13 % • Raakarasva 4 %

Käyttöohjeet : Suuntaa antava annos aikuiselle hevoselle on 0,2 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1-1,5 kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Flow Through, Pennala 3PL Warehouse
EAN : 7350015761162
Tuotemerkki: Krafft
Nimi Koko Julkaistu
Esite 10.1 MB 18.09.2018
Tuotteen ominaisuudet