/ Tuotteet
Sis. ALV:n

KRAFFT Performance Low Starch 20 kg

Tuotenumero
501928777
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Krafft Performance Low Starch on täysrehun kaltainen täydennysrehu, joka sisältää erittäin vähän tärkkelystä ja sokeria. Rehun sisältämä aktiivihiiva tasapainottaa hevosen ruuansulatusta. Rehu sisältää runsaasti valkuaista.
Matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus
Elävä hiiva edistää ruoansulatusta
Korkea valkuaispitoisuus
Mukana kivennäiset ja vitamiinit
GMO-vapaat raaka-aineet
Pelletin koko 5mm

Krafft Performance Low Starch on täydennysrehu, joka sisältää erittäin vähän tärkkelystä (4 %) ja sokeria (4 %). Siihen on lisätty aktiivihiivaa tasapainottamaan hevosen ruoansulatusta, jolloin energia saadaan lähinnä erittäin suuresta kuidun ja rasvan osuudesta. Rehu sisältää runsaasti valkuaista, ja siihen on lisätty kivennäisaineita tasapainottamaan kokonaisruokintaa jo pieninä annoksina. Pieni pellettikoko, 5 mm. Huipputuote herkkävatsaisille ja stressaaville hevosille! Elävä aktiivihiiva vaikuttaa paksusuolessa kahdella tavalla: se saa aikaan hyville mikro-organismeille suotuisat olosuhteet ja edistää kuitujen hajoamista. Prosessi auttaa ylläpitämään paksusuolen happamuustasoa ja tehostaa rehun sulamista. Ruokintaohjeet: Suuntaa antava määrä aikuiselle hevoselle on 0,2–0,4 kg väkirehua hevosen 100:aa painokiloa kohti ja vähintään 1,5 kuiva-aine kg karkearehua hevosen 100:aa painokiloa kohti. Vähäistä väkirehuannosta on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla. Koostumus: Sinimailanen, viherjauho, vehnälese, juurikasleike, kauralese, perunaproteiini, kasviöljy (rapsi) ja rasva, natriumkloridi, LEVUCELL®SC. Keskeiset ravintoaineet: • Energiaa (ME) 10 MJ/kg (*0,8 FE) • Energiaa (DE) 11,6 MJ/kg • Raakavalkuaista 15 % • Sulavaa raakavalkuaista 115 g/kg • Kuidut/raakakuidut 23 % • Raakarasva 6 %

Käyttöohjeet: Suuntaa antava määrä aikuiselle hevoselle on 0,2–0,4 kg väkirehua hevosen 100:aa painokiloa kohti ja vähintään 1,5 kuiva-aine kg karkearehua hevosen 100:aa painokiloa kohti. Vähäistä väkirehuannosta on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 7350015761377
Toimittajan tuotenumero: 405167
Tuotemerkki: Krafft
Nimi Koko Julkaistu
Esite 10.1 MB 18.09.2018

KRAFFT Performance Low Starch 20 kg

Tuotenumero
501928777