/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Olli joustava köysiveräjä 4,5 m

Tuotenumero
500851179
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Joustava köysiveräjä on joustavaa ja kestävää, sähköä johtavaa köyttä. Kätevä veräjä etenkin hevosille: oikein asennettuna köysiveräjä ei voi pudota maahan ja aiheuttaa maan kautta sähköiskua eläimelle.

Pakkauksessa mukana köysi, veräjänkahva, veräjäeristin, 2 x rengaseristin sekä köysiliitin. Tuotteella toteutat veräjän, jonka maksimileveys on n. 3,5 m. 


Joustavan köysiveräjän asennus

Joustavan köysiveräjän alkupää kiinnitetään veräjäntolppaa seuraavaan tolppaan. Veräjän ollessa kiinni köysi on sopivan kireänä silloin, kun kahva ei roiku. Älä kuitenkaan pingota köyttä äärimmilleen, se lyhentää köyden käyttöikää. Veräjän ollessa auki oikein mitoitetun köysiveräjän kahva vetäytyy kiinni veräjän toiseen laitaan eikä putoa maahan tai jää roikkumaan.

Vinkki! Voit kiinnittää köysiveräjän alkupäästään omaan, erilliseen eristimeensä (Olli Rengaseristin), joka ei ole lainkaan kytkettynä varsinaiseen aitalankaan. Tällöin veräjä saa sähkön kahvapuolelta ja on sähköistettynä vain kiinni ollessaan. Tämä helpottaa veräjän läpi kulkemista esimerkiksi sähköaitaa jännittävien hevosten kanssa.

Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through
EAN: 6417160112063
Toimittajan tuotenumero: 6052029
Tuotemerkki: Olli

Olli joustava köysiveräjä 4,5 m

Tuotenumero
500851179