/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Kovapaalauslanka Piippo Hay sininen 5 kg

Tuotenumero
700000674
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Piipon kovapaalauslanka kaikkiin kovapaalaimiiin. Korkea solmujen kestävyys, myös talvisäilytyksen aikana. Paino 5 kg/rulla, sinistä paalauslankaa 300 m/kg.

Piipon perinteinen kovapaalauslanka soveltuu kaikkiin kovapaalaimiin. Korkea solmulujuus takaa paalin solmujen kestävyyden kovassakin käsittelyssä, myös talvisäilytyksen aikana. Väriltään sinisessä kovapaalauslangassa on sisalpaalauslankaa 300 m/kg. Kaikissa Piipon langoissa on takuumetrit. Perinteinen kanttipaalaus vaatii langalta samoja ominaisuuksia kuin suurkanttipaalainkin, Piippo-langan toimintavarmuus ja lujuus korostuvat paalausprosessia tehostavana tekijänä.

Kaikille paalaimille soveltuvat Piippo®-paalauslangat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään, lujuudestaan ja luotettavuudestaan. Lanka on ominaisuuksiltaan pehmeää, mikä takaa solmijoille jopa kaksinkertaisen käyttöiän. Hyvä solmulujuus takaa paalin solmujen säilyvyyden kovassakin käsittelyssä ja talvisäilytyksen aikana. Tuotespesifikaatio ilmoittaa todelliset juoksumetrit eikä vain nimellismittoja, mikä takaa sen, että viljelijä voi valita sopivan langan kulloinkin vallitseviin paalausolosuhteisiin. Piippo-paalauslangassa on jopa 25% enemmän metrejä per kilo kuin tavallisessa paalauslangassa ja antaa ammattikäyttäjälle merkittävän kustannussäästön.

Lähetyspaikka: Flow Through
EAN: 6408586230639
Toimittajan tuotenumero: 623063
Tuotemerkki: Piippo

Kovapaalauslanka Piippo Hay sininen 5 kg

Tuotenumero
700000674