/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Kiima-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924192
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Kiima-Melli TMR on optimoitu edistämään hedelmällisyyttä. Erityisesti korkea-tuottoiset lehmät hyötyvät siitä. Sitä voidaan antaa myös siemennysikää lähestyville hiehoille.
sisältää orgaanisia hivenaineita
positiivinen vaikutus hedelmällisyyteen
biotiini edistää sorkkaterveyttä
korkea E-vitamiinitaso
eduksi myös hiehoille

Kiima-Melli TMR täyskivennäinen sisältää orgaanista sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä. Orgaanisilla hivenaineilla on positiivinen vaikutus hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Kiima-Melli TMR:n runsas biotiinipitoisuus edistää sorkkaterveyttä ja korkea E-vitamiinitaso taistelee infektioita vastaan. Kiima-Melli TMR sopii koko lypsykauden kivennäiseksi. Se on täyskivennäinen, joten sen syönti ei nouse liian suureksi vapaalla annostelulla.

Appeeseen jauheinen Kiima-Melli TMR sekoittuu tasaisesti. Sitä voidaan antaa myös erikseen säilörehun päälle ”top dressing”-menetelmällä.

Kalsium 19,0 %
Magnesium 7,0 %
Natrium 12,0 %
CO2 ekv 337 g/kg
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363213557
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi: Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli

Kiima-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924192