/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Kasvu-Melli TMR 500 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
934152

Kasvu-Melli TMR 500 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
934152
-
+
Myyntierä: 500
Lataa...
Kasvu-Melli TMR on kasvavien lihanautojen täyskivennäinen, jota voidaan pitää vapaasti tarjolla tai annostella automaatilla. Jauheisena se sekoittuu tasaisesti appeeseen.

Kasvu-Melli TMR on runsaasti kalsiumia sisältävä täyskivennäinen kasvaville naudoille. Kasvava eläin tarvitsee paljon kalsiumia vahvan luuston muodostukseen, kun kasvuvauhti on kiihtyvä. Kivennäinen sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia ja natriumia. Lisäksi siinä on kaikki tehokkaan kasvun mahdollistavat hivenaineet ja vitamiinit, kuten luuston kehitykseen tarvittava D-vitamiinini.

Kasvu-Melli TMR sopii sekoitettavaksi appeen joukkoon. Sitä voidaan pitää myös vapaasti tarjolla tai annostella automaatilla.

Kalsium 26,0 %
Magnesium 3,5 %
Natrium 7,5 %
CO2 ekv 205 g/kg
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363241529
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Kasvu-Melli TMR on runsaasti kalsiumia sisältävä täyskivennäinen kasvaville lihanaudoille. Sisältää myös kasvuun tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Annos/givan 100-300g/pv/dag.
Tuotteen ominaisuudet