/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Kasvu-Melli E TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944162

Kasvu-Melli E TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944162
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Kasvu-Melli E TMR on runsaasti E -vitamiinia sisältävä täyskivennäinen lihanaudoille. Jauheisena se sekoittuu tasaisesti appeeseen.
korkea E -vitamiinipitoisuus
kalsiumia voimakkaaseen kasvuun
sekoittuu tasaisesti appeeseen
sopii luomuun

Kasvu-Melli E TMR on runsaasti E-vitamiiniä sisältävä täyskivennäinen kasvaville naudoille. E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka vaikuttaa positiivisesti vastustuskykyyn ja parantaa lihan säilyvyyttä. Kasvava eläin tarvitsee paljon kalsiumia vahvan luuston muodostukseen, kun kasvuvauhti on kiihtyvä. Kalsium yhdessä D-vitamiinin kanssa tekee luustosta kestävän ja vahvan. Kivennäinen sisältää kaikki tehokkaaseen kasvuun tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit. Kasvu-Melli E TMR sopii sekoitettavaksi appeen joukkoon. Sitä voidaan pitää myös vapaasti tarjolla tai annostella automaatilla. Korkean E-vitamiinitason takia kivennäinen sopii mainiosti myös vastapuidun - tai tuoresäilötyn viljan rinnalle.

Kalsium 27,0 %
Magnesium 3,7 %
Natrium 6,8 %
CO2 ekv 214 g/kg
Käyttöohjeet : Annostus 100-300g/pv.
Olomuoto : Jauhe
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363241628
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Tuotemerkki: Melli