/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Ironmax Pro 20kg tuholaisten torjunta-aine

Tuotenumero
700200701

Ironmax Pro 20kg tuholaisten torjunta-aine

Tuotenumero
700200701
Pre season sale
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Ironmax Pro on uusi, tehokas ja maittavampi torjuntarae etanoita vastaan pelto- ja erikoiskasviviljelyksille. Sopii myös luomutuotantoon.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Vaikutustapa:

Syömävaikutteinen, syötyään etanat kaivautuvat maahan, jonka takia valmisteen tehoa ei välittömästi käsittelyn jälkeen ole havaittavissa.

Käytössä huomioitavaa:

Käsittely voidaan toistaa 5 vrk edellisestä levityksestä ja enintään 4 kertaa kasvukauden/ kasvatuskauden aikana. Paras levitysajankohta on illalla, jolloin maankosteus on korkeampi kuin päivällä ja etanat aktiivisimmin liikkeellä. Sokerijuurikkaalla, rehujuurikkaalla, punajuurella, porkkanalla, lantulla, rehunauriilla, retiisillä, mukulasellerillä, öljykasveilla ja nurmilla valmistetta voidaan käyttää vain saastunnan alkuvaiheessa riittävän tehon takaamiseksi.

Käytön rajoitukset:

Koneellinen levittäminen ei ole sallittu kasveille, kuten salaatille ja kaaleille, joiden syötävien lehtien väliin rakeet saattavat joutua.

Ironmax Pro valmisteen teho perustuu etanoille erittäin maittavaan ja houkuttelevaan formulaattiin. Maistuvaa valmistetta etana syö enemmän, jolloin tuote tehoaa nopeasti ja tuhoriski pienenee. Peltoetanoille ja vastaaville pienikokoisille lajeille riittää käyttömääränä alhaisempi määrä saastunnan alkuvaiheessa. Rakeet pysyvät syömäkelpoisina 10-14 vrk kosteassa ja pidempään kuivissa oloissa. Tasalaatuinen ja laadukas rae parantaa levitystasaisuutta pintalevittimissä, valmistetta voidaan levittää myös kastelukannulla ilman siiviläosaa erikoiskasveilla.

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 4041885186621
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote 218.3 KB 05.03.2019
Tuotteen ominaisuudet