Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Hede-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924090

Hede-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924090
-
+
Lataa...
Hede-Melli on lypsykauden maittava makukivennäinen. Sen koostumus on suunniteltu runsastuottoisille lehmille, joiden tiinehtymistä halutaan edistää. Sitä voidaan antaa myös hiehoille.
orgaanisia hivenaineita: Cu, Zn, Mn ja Se
E-vitamiinia tulehduksia vastaan
hedelmällisyys "pommi"
biotiinia sorkille
myös hiehoille
Hede-Mellistä hyötyvät erityisesti korkeatuottoiset lehmät ja siemennysikää lähestyvät hiehot. Lypsykauden alussa vastustuskyvyn puute voi heikentää hedelmällisyyttä. Hede-Mellin sisältämä orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni vaikuttavat positiivisesti hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Sorkkaterveyttä edistää biotiinilisäys ja E-vitamiini taistelee infektioita vastaan. Maittavuutensa takia Hede-Melliä pitää antaa rajoitetusti. Annostus määräytyy tuotosluokan mukaan. Kivennäisaineet on mitoitettu riittämään sekä sisäruokintaa että laidunkaudelle.
Kalsium 14.1 %
Fosfori 0.1 %
Magnesium 5.7 %
Natrium 7.2 %
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Koostumus : Kalsiumkarbonaatti, Natriumkloridi, Magnesiumoksidi, Melassileike, Kauralese, Juurikasmelassi, Kaurarehujauho, Rypsiöljy, Orgaaninen hiven-vitamiiniesiseos, Vehnälese, Orgaaninen seleeniesiseos, Vehnärehujauho
Käyttöohjeet : Hede-Melli on orgaanisia hivenaineita ja biotiinia sisältävä magnesiumkivennäinen sisäruokintaan ja laidunkaudelle. Korkean E-vitamiinipitoisuuden ansiosta sopii hyvin myös poikineelle lehmälle.