/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Hede-Melli 1000 kg kivennäinen

Tuotenumero
944090

Hede-Melli 1000 kg kivennäinen

Tuotenumero
944090
-
+
Lataa...
Hede-Melli on lypsykauden maittava makukivennäinen. Sen koostumus on suunniteltu runsastuottoisille lehmille, joiden tiinehtymistä halutaan edistää. Sitä voidaan antaa myös hiehoille.
orgaanisia hivenaineita: Cu, Zn, Mn ja Se
E-vitamiinia tulehduksia vastaan
hedelmällisyys "pommi"
biotiinia sorkille
myös hiehoille

Hede-Mellistä hyötyvät erityisesti korkeatuottoiset lehmät ja siemennysikää lähestyvät hiehot. Lypsykauden alussa vastustuskyvyn puute voi heikentää hedelmällisyyttä. Hede-Mellin sisältämä orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni vaikuttavat positiivisesti hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Sorkkaterveyttä edistää biotiinilisäys ja E-vitamiini taistelee infektioita vastaan.

Maittavuutensa takia Hede-Melliä pitää antaa rajoitetusti. Annostus määräytyy tuotosluokan mukaan. Kivennäisaineet on mitoitettu riittämään sekä sisäruokintaan että laidunkaudelle.

Kalsium 14,1 %
Fosfori 0,1 %
Magnesium 5,7 %
Natrium 7,2 %
CO2 ekv 401 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363243394
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Hede-Melli on orgaanisia hivenaineita ja biotiinia sisältävä magnesiumkivennäinen sisäruokintaan ja laidunkaudelle. Korkean E-vitamiinipitoisuuden ansiosta sopii hyvin myös poikineelle lehmälle.
Tuotteen ominaisuudet