/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Fosfori-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924062
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Fosfori-Melli TMR jauhemaisella kivennäisellä voidaan lisätä ruokintaan fosforia, jos rehustuksessa on niukkuutta fosforista. Kalsium-fosfori-suhde on 4:2.
sisältää lisättyä fosforia
runsaasti kalsiumia
lypsykaudella tarvittavaa magnesiumia
sopii myös luomutuotantoon

Fosfori-Melli TMR on jauheinen fosforia sisältävä kalsiumkivennäinen. Fosforin puutos pienentää maitotuotosta ja saattaa aiheuttaa terveys- ja hedelmällisyysongelmia. Fosfori-Melli TMR tuo tarvittavaa fosforia ruokintaan, jos fosforista on puutetta. Luomutilojen kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota fosforin saantiin, kun rypsin käyttö ruokinnassa on vähäisempää. Myös tavanomaisessa tuotannossa voi paikoin tulla vajausta, kun väkirehuprosentti jää alhaiseksi säilörehun hyvän sulavuuden vuoksi. Fosfori-Melli TMR:stä hyötyvät myös emolehmät, kasvavat hiehot ja lihanaudat.

Fosfori-Melli TMR sekoitetaan appeen joukkoon. Sitä voidaan antaa myös erikseen säilörehun päälle ”top dressing”-menetelmällä.

Kalsium 17,9 %
Fosfori 4,2 %
Magnesium 6,2 %
Natrium 10,2 %
CO2 ekv 531 g/kg
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu: Kyllä
EAN: 6418363213571
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi: Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli
Tuotteen ominaisuudet

Fosfori-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924062