/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Emo-Melli 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924132
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Emo-Melli kivennäinen sisältää runsaasti fosforia ja magnesiumia sekä orgaanista seleeniä. Emo-Melli sopii emolehmätilojen ympärivuotiseksi kivennäiseksi tiineyskaudelle ja myös imetyskaudelle, jos karkearehuissa on runsaasti kalsiumia.
sisältää paljon fosforia
ei ole lisättyä kalkkia
emolehmille tärkeää orgaanista seleeniä
sallittu luonnonmukaisessa tuotannossa

Kalkiton Emo-Melli sopii hyvin emolehmien tiineyskaudelle, koska emolehmätilojen nurmirehuissa on usein riittävästi kalsiumia, eikä kalkkia tulisi antaa etenkään lopputiineydessä. Fosforin saanti jää helposti niukaksi, kun valkuaisrehujen käyttö on vähäistä. Fosforipitoinen Emo-Melli turvaa riittävän fosforin saannin. Jos käytössä on niukasti kalsiumia sisältäviä rehuja, voidaan imetyskaudella antaa Apila-Melli TMR:ää, jossa on fosforin lisäksi myös lisättyä kalkkia. Kivennäisen orgaanisen seleenin ansiosta lisäseleenin antaminen on tarpeetonta. Jodin, sinkin, mangaanin, kuparin, koboltin saanti tulee myös turvattua, samoin vitamiinit.

Kalsium 7,2 %
Fosfori 9,2 %
Magnesium 12,0 %
Natrium 12,0 %
CO2 ekv 962 g/kg
Käyttöohjeet: Annostus: imettävät emot 100-150 g/pv, tiineet 50-100 g/pv perusrehujen laadun mukaan. Mikäli imetyskauden karkearehussa on niukasti kalsiumia voidaan lisäksi antaa kalsiumpitoisempaa kivennäistä esim. Apila-Melli TMR:ää, jossa fosforin ja kalkin lisäksi on myös orgaanista seleeniä.
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu: Kyllä
EAN: 6418363224133
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi: Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli
Tuotteen ominaisuudet

Emo-Melli 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924132