/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Elho Scorpio 710 kivenkeräyskone

Tuotenumero
700377600

Elho Scorpio 710 kivenkeräyskone

Tuotenumero
700377600
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Elho Scorpio 710 -kivenkeräyskone on tehokas 7-metrinen kivenkeräyskone. Koneen työleveys yli seitsemän metriä ja työsaavutus on siis myös huomattavasti suurempi.

Kivien, hakojen ja muun ylimääräisen materiaalin kerääminen pelloilta tehostaa työskentelyä pellolla ja säästää esimerkiksi sadonkorjuukoneita rikkoutumiselta.

Suosittu Scorpio 550 -kivenkeräyskone on saanut isoveljekseen Scorpio 710 -kivikoneen, jolla on lähes kaksi metriä suurempi työleveys. Leveämpien karhotinroottoreiden ansiosta kivenkeruukoneen työsaavutus on huomattavasti suurempi. Siinä on sähköisesti esiohjattu venttiililohko, jota käytetään joko LS-hydrauliikalla varustetulla traktorilla tai lisävarusteena hankittavalla hydrauliikkayksiköllä. Kuormantuntevan hydrauliikan ansiosta kivisäiliön kippaus on entistä nopeampi.

Scorpio 710 -kivikonetta ohjataan traktorin ohjaamosta helposti ELHOn tutulla värinäytöllisellä ohjainyksilöllä. Ohjaimella voi säätää tarkasti esimerkiksi koneen työsyvyyden. Seulakokoa voidaan säätää hydraulisesti ajon aikana muuttamalla seulapuikkojen etäisyyttä toisistaan.

Uudistuneet karhotinroottorit seulovat mullan entistä tehokkaammin. Sisempien karhotinpiikkien muodostama spiraalikuvio kauhoo multaa ulospäin, mutta piikit kuitenkin potkivat kiviä keskelle. Karhotinroottoreiden ulommaisen metrin matkalta käytetään perinteistä spiraalikuviota, että myös työalueen reunoilla olevat kivet päätyvät varmasti koneen keskelle.

Elho Scorpio 710:n pääpiirteet:

  • Työleveys 7,1 m
  • Kivikoko 25 – 400 mm
  • Kippauskorkeus 2,7 m
  • Hydraulinen veto
  • Automaattinen työsyvyyden säätö
  • Noukkimen peruutus
Lähetyspaikka : Direct delivery, Pännäinen / Oy Elho AB
EAN : 6438457203394
Toimittajan tuotenumero : 104742
Tuotemerkki: Elho