/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Dieseltankkausasema Cemo Cube Premium 5000 l

Tuotenumero
700200529
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Tankkausasema premium-varustuksella. Kaksoisvaipalla ja säätä kestävillä materiaaleilla varustettu CEMO-säiliö on täydellinen ratkaisu polttoaineen varastointiin maatilaympäristössä. Kaikki sen yksityiskohdat on suunniteltu turvalliseen ja vaivattomaan polttoaineen käsittelyyn.

letkukela 8 metrin letkulla 
automaattipistooli 
määrämittari 
tiivis, lukittava kansi

CEMO-säiliöt on varustettu laadukkaalla automaattipistoolilla ja 8 metrin pituisella, rullalle kelautuvalla täyttöletkulla. Mittari, vedenerotin ja selkeä asettelu varmistavat laitteiston pitkän ja huolettoman käyttöiän. Camlock-täyttöliitäntä ja ylitäyttösuoja täydentävät turvallisen polttoaineen käsittelyn. Jäljellä olevaa määrää voi seurata visuaalisesta mittarista, ja polttoainevuodosta kertoo erillinen ilmoitin.

Koneiston kansi on varustettu kahdella kaasujousella, ja tiiviisti profiloituna se pitää lian ja kosteuden poissa mittaristolta. Kansi on myös lukittavissa. Verkkovirtajohdon pituus on 5 m, ja 230 V:n sähköpumpun täyttönopeus on 72 l/min.

Saksalainen CEMO on kehittänyt muoviraaka-aineista valmistettuja nesteiden säilytysratkaisuja jo 60 vuotta ja on korkealaatuisten polttoainesäiliöiden suurimpia eurooppalaisia valmistajia.

Lähetyspaikka: Direct delivery, Pennala 3PL Warehouse
EAN: 7314672005298
Toimittajan tuotenumero: 11079FIN
Tuotemerkki: Cemo
Linkit: Lue lisää tuotteesta valmistajan verkkosivuilta

Dieseltankkausasema Cemo Cube Premium 5000 l

Tuotenumero
700200529