/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Credit Xtreme 20 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700352684

Credit Xtreme 20 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700352684
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Credit Extreme on uuden sukupolven nestemäinen glyfosaatti, tehoainepitoisuus jopa 540g/l!
Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotteen ominaisuudet:

Credit Xtreme on markkinoiden väkevin nestemäinen glyfosaatti (540g/l), joka erottuu etenkin edistyksellisellä formuloinnillaan sekä Dual-Salt-teknologialla. Tuote sisältää glyfosaattia kahtena eri suolana joka mahdollistaa glyfosaatin erittäin väkevän pitoisuuden. Tämän lisäksi kahden eri suolan käytöllä saavutetaan parempi sateenkesto ja se varmentaa tuotteen tehoa vaikeissa olosuhteissa. Ylivoimainen formulointi yhdistettynä Dual-Salt-teknologiaan tuo kiistattomia etuja: Tasalaatuinen ja hyvin säilyvä ruiskutusneste, parempi viskositeetti, hyvä pisarakokojakauma ruiskutuksessa sekä glyfosaatin nopea imeytyminen rikkakasveihin. Korkean glyfosaattipitoisuuden vuoksi Credit Xtreme tuottaa myös vähemmän tyhjää pakkausmateriaalia. Ei vaadi erillisen kiinnitteen lisäämistä.

Vaikutustapa:

Glyfosaatti imeytyy vihreiden kasvinosien kautta, josta se kulkeutuu juurakkoon.

Käytössä huomioitavaa:

Mahdollisimman hyvän tehon saavuttamiseksi Credit Xtreme tulisi ruiskuttaa lämpötilan ollessa yli 15 ˚C, ilmankosteuden ollessa korkea sekä rikkakasvien ollessa aktiivisessa kasvuvaiheessaan ja vailla pakkasen/kuivuuden aiheuttamia vaurioita. Pakkanen ei kuitenkaan vähennä valmisteen tehoa, jos ruiskutus kohdistetaan jäätymättömään kasvustoon. Monivuotisilla rikkakasveilla, kuten esim. juolavehnällä, on oltava vähintään 3–4 lehteä, jotta valmiste voisi tunkeutua juuristoon. Hyvissä olosuhteissa muokkaus / istutus voidaan tehdä 2 päivää juolavehnän ja 6 tuntia yksivuotisten rikkakasvien käsittelyn jälkeen. Syksyllä käytettäessä vähimmäisaika Etelä-Suomessa on yksi viikko ja muualla maassa kaksi viikkoa.

Käytön rajoitukset:

Puutarhakasvien rivivälien ruiskuttaminen on sallittu ainoastaan erikoisruiskulla siten, että tuulikulkeuma viljelykasveihin pystytään estämään kokonaan. Sivelymenetelmää ei saa käyttää vadelma- ja mesimarjaviljelyksillä eikä rönsyjen poistamiseen mansikkaviljelyksiltä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun. Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 9008274020633
Tuotemerkki: Nufarm