/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Comet Pro 5 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
500824352
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Comet Pro tuo pitkäkestoista tehoa viljojen ja sokerijuurikkaan tautitorjuntaan ilman käytön rajoituksia. Laajatehoinen, pitkä suoja-aika. Markkinoiden ainoa tautiaine, jolla todettu kasvua ja sadonmuodostusta edistävä vaikutus.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Tuotekuvaus:
Comet Pro on yksi maailman tehokkaimmista kasvitautien torjunta-aineista. Se tehoaa erittäin hyvin kaikkiin merkittäviin kasvitauteihin. Comet Pro on markkinoiden ainoa tautiaine, jolla todettu kasvin kasvua ja sadonmuodostusta edistävä vaikutus. Valmisteen edistyksellisen formulaatin ansiosta se kiinnittyy, leviää ja imeytyy kasvustoon entistä nopeammin. Tankkiseoksiin optimoitu formulaatti tehostaa myös seoskumppaneiden imeytymistä. Uuden formulaatin ansiosta Comet Pro on entistä riippumattomampi sääolosuhteista ja ruiskutustekniikasta. Valmistetta voi käyttää myös sokerijuurikkaan kasvitautien torjuntaan.

Vaikutustapa:
Comet Pron tehoaine pyraklostrobiini liikkuu kasvissa paikallissysteemisesti suojaten koko lehden. Se puhdistaa alkavan tautisaastunnan sekä estää pitkään uusien tautien puhkeamisen. Comet Pro myös tehostaa kasvin typenottoa ja yhteyttämistä sekä pienentää kasvuoloista johtuvaa stressiä.

Käytössä huomioitavaa:
Comet Pro on strobiluriinivalmiste ja se tulee käyttää aina tankkiseoksessa toisentyyppisen valmisteen kanssa, esimerkiksi Juventuksen, Sportakin tai Prosaron. Paras torjunta-ajankohta vehnällä on yleensä tähkän esilletulovaihe ja ohralla lippulehtivaihe.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 4014348659352,4014348659369
Toimittajan tuotenumero: 58659369
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote Comet Pro 273.8 KB 04.12.2023

Comet Pro 5 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
500824352