/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Broadway Star 1 kg rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700200894
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Broadway Star on pienannosaine laajatehoiseen rikkakasvien torjuntaan vehnältä, rukiilta ja ruisvehnältä.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Broadway Star on edeltäjäänsä kehittyneempi ratkaisu vehnä- ja ruisviljelysten laajatehoiseen rikkakasvien torjuntaan. Käyttövalmiilla seoksella on mahdollista torjua viljelyksen heinämäiset sekä leveälehtiset rikat laajatehoisesti. Broadway Starin korkea pyroksulaamipitoisuus varmentaa tehoa erityisesti heinämäisiin rikkakasveihin; juolavehnään, hukkakauraan, luohoon sekä rikkapuntarpäähän, samalla teho leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan pysyy erinomaisena mm. saunakukkaan, pihatähtimöön, savikkaan, orvokkiin, ruiskaunokkiin sekä kiertotattareen.

Vaikutustapa:
Broadway™ Star on lehtivaikutteinen valmiste, jota voit joustavasti käyttää viileissäkin olosuhteissa (+6°C) silloin kun rikkakasvit ovat kasvussa ja pieniä. Tehoaa vain ruiskutushetkellä taimella oleviin hukkakauroihin. Rikkakasvien kasvu pysähtyy välittömästi ja lopullinen teho voidaan nähdä muutaman viikon kuluttua ruiskutuksesta.

Käytössä huomioitavaa:
Tehon varmistamiseksi ruiskutusnesteeseen lisätään Dassoil -kiinnitettä 0,5 l/ha. Vioitusvaaran vuoksi ei saa ruiskuttaa trineksapakkia, fenoksaproppia, proheksadionia tai etefonia sisältävien valmisteiden kanssa tai nestemäisten typpilannoitteiden kanssa. Ohdake- ja valvattitehon varmistamiseksi voidaan lisätä MCPA:ta. Broadway Star-valmisteella on kortta lyhentävä vaikutus. Rehevissä kasvustoissa voidaan käyttää tankkiseoksessa pienintä CCC-annosta, mutta ei muita korrensääteitä.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 3362130167129
Toimittajan tuotenumero: 99082200
Nimi Koko Julkaistu
Esite 468.3 KB 04.12.2023
Käyttöturvallisuustiedote 291.7 KB 04.12.2023

Broadway Star 1 kg rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700200894