/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Black Horse Mineraalinuolukivi 10 kg

Tuotenumero
500657941
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Black Horse mineraalinuolukivi auttaa täydentämään hevosten kivennäis- ja hivenaineiden saantia laidunkaudella.
Black Horse minaraalinuolukivi sisältää optimaalisessa suhteessa hevoselle tärkeitä kivennäisaineita kuten kalsiumia, fosforia, natriumia (14 %) ja magnesiumia (2,5 %) sekä hivenaineita kuten sinkkiä, mangaania, rautaa, kuparia, kobolttia, jodia ja seleeniä. Sisältää myös A-, D3- ja E-vitamiineja sekä biotiinia, Cerevisiae-hiivaa, valkosipulia sekä eukalyptysöljyä. Nuolukivi asetetaan vapaasti hevosten saataville laitumelle. Yksi kivi riittää neljälle hevoselle kuukauden ajaksi.

Black Horse mineraalinuolukivi sopii kilpahevosille tarjoten lisäenergiaa mahdollisimman hyviä suorituksia varten. Sitä voidaan käyttää myös imettävillä tammoilla. Sisältämiensä sinkin ja valkosipuliöljyn ansiosta vahvistaa kavioita sekä ylläpitää ihon ja karvapeitteen kuntoa. Se sisältää ruoansulatuskanavan flooraa vahvistavia kelaattimuotoisia mineraaleja ja hiivoja edesauttaen ruuansulatuksen toimintaa ja vähentäen vatsahappoja.

Black Horse mineraalinuolukivi sisältää eucalyptystä, joka toimii limaa irrottavasti ja siten edistää hevosen hyvinvointia. Eucalyptys auttaa hevosia hengittämään paremmin levossa tai vilustumisen aikana.

Käyttöohje ja annostus:
 • Suositellaan ympärivuotiseen käyttöön
 • Edesauttaa hyvää karvapeitteen kuntoa
 • Antiseptinen ja limaa irrottava
 • Vahvistaa immuunipuolustusta
 • Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through
  EAN: 6416225070416
  Toimittajan tuotenumero: 60030
  Tuotemerkki: Black Horse

  Black Horse Mineraalinuolukivi 10 kg

  Tuotenumero
  500657941