/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Benemilk Robo PMR irto pitoisuusrehu robotille

Tuotenumero
900090

Benemilk Robo PMR irto pitoisuusrehu robotille

Tuotenumero
900090
Benemilk Robo PMR on energiapitoinen robottirehu, joka lypsättää lehmiä. Rehua käytetään täysrehun tavoin ja sillä saadaan hyvät maidon pitoisuudet pienemmällä käyttömäärällä.
voimakas täydennysrehu
nostaa maidon pitoisuuksia
houkuttelee lehmät robotille
monipuolinen koostumus
erinomainen rehuhyötysuhde

Benemilk Robo PMR parantaa lehmän energiansaantia poikimisen jälkeen. Energiansaannin osalta ensimmäiset kolme viikkoa poikimisen jälkeen ovat kriittisintä aikaa. Kun lehmän riittävä energiansaanti on turvattu, riski sairastua ketoosiin pienenee. Benemilk Robo PMR:n energia on peräisin suojatusta rasvasta, joka tuo energiaa maidontuotantoon.

PMR –tuotekonsepti on kehitetty lypsyrobottitiloille, joilla on osittainen aperuokinta. Rehut sisältävät enemmän energiaa kuin tavalliset täysrehun kaltaiset täydennysrehut. Koska PMR-rehuihin ei ole lisätty kivennäisiä tai vitamiineja, annetaan kivennäiset kokonaan appeen kautta. Kivennäisruokinta yksinkertaistuu ja sitä on helpompi hallita. Kivennäisruokintaan suosittelemme Melli-kivennäisiä.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 21 %
Energia 14,0 MJ/kg ka
Kalsium 0,3 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,3 %
Natrium 0,2 %
CO2 ekv 530 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
EAN : 6418363001017
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Benemilk Robo PMR on energiapitoinen lypsyrobotin houkutusrehu. Käyttö 0,15-0,17 kg/kg maitoa. Kivennäiset annetaan appeessa.
Tuotteen ominaisuudet