/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Benemilk Hero mure irto ilmastorehu

Tuotenumero
900041

Benemilk Hero mure irto ilmastorehu

Tuotenumero
900041
Lantmännen Agron kehittämä mureinen Benemilk Hero -ilmastorehu pienentää metaanin muodostusta pötsissä ja tehostaa valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa. Lisäksi rehu tukee eläinten tuotosta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä.
vähentää metaanin muodostumista
tehostaa valkuaisen hyväksikäyttöä
lisää maitotuotosta
maidon rasvapitoisuus nousee
Lehmä tuottaa täysipainoista ihmisravintoa alueilla, joissa vilja ei kasva. Lehmän pötsin ansiosta ihmisille kelpaamaton kuitu voidaan jalostaa maidoksi ja lihaksi. Tulevaisuuden tila tuottaa maitoa kestävästi, kannattavasti ja ilmastovaikutuksia minimoiden. Kaikkien rehujemme osalta on tehty jo suuri ilmastoteko, kun luovuimme ensimmäisenä suomalaisena rehualan yrityksenä kokonaan soijan käytöstä yli kaksi vuotta sitten. Ilmastorehujen lisäksi tiloilla kannattaa tarkentaa ruokintarutiineita, jotta rehuja ei haaskaannu ja rehun hyväksikäyttö olisi mahdollisimman hyvä. Ruokinnan suunnittelussa käytämme tarkennettuja suosituksia tuotannon eri vaiheisiin.
Raakavalkuainen kuiva-aineessa 18,2 %
Energia 13,3 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,6 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 520 g/kg
Käyttöohjeet : Benemilk Hero on lypsylehmien täysrehun kaltainen täydennysrehu. Annetaan 0,3-0,35 kg/kg maitoa.
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
EAN : 6418363001062
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotteen ominaisuudet