Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Aseto-Melli 20 kg energiarehu

Tuotenumero
924040

Aseto-Melli 20 kg energiarehu

Tuotenumero
924040
-
+
Lataa...
Aseto-Melli on lehmän herutuskauden energiarehu, joka nostaa nopeasti lehmän verensokeritasoa ja näin pienentää riskiä sairastua ketoosin tai piilevään ketoosiin.
nopeasti energiaa propyleeniglykolista
pienentää ketoosiriskiä
turvaa korkean maitotuotoksen
parantaa hedelmällisyyttä
maittava
Aseto-Melli sisältää propyleeniglykolia, jonka ansiosta poikineen lehmän veren glukoositaso saadaan nopeasti nousemaan ja lehmä saa nopeavaikutteista energiaa. Veren sokeritasolla on oleellinen vaikutus koko alkavan lypsykauden tuotokseen ja tiinehtyvyyteen. Suojatusta rasvasta tulee energiaa maidontuotantoon. Korkean energiapitoisuutensa ansiosta Aseto-Melli vaikuttaa myönteisesti maitotuotokseen, lehmän kuntoon ja hedelmällisyyteen. Aseto-Melli on nimenomaan energiatiiviste. Se ei sisällä kivennäisiä, joten sen ohella annetaan normaaliin tapaan lypsykauden kivennäistä.
Raakavalkuainen % kuiva-aineessa 10.7 %
Energia /ka 14.5 MJ/kg ka
Kalsium 0.15 %
Fosfori 0.3 %
Magnesium 0.15 %
Natrium 0.1 %
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Lisätietoa : 16742
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Aseto-Melli on energiapitoinen täydennysrehu joka ehkäisee piilevää ketoosia. Aseto-Melliä käytetään lehmille 1 - 3 kk ajan poikimisesta, noin 1-3 kg/pv energialisäksi.Voidaan antaa myös heikkokuntoisille poroille 100-300 g/pv veren glukoosin nostoon enne