/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Aseto-Melli 1000 kg energiarehu

Tuotenumero
944000

Aseto-Melli 1000 kg energiarehu

Tuotenumero
944000
-
+
Lataa...
Aseto-Melli on lehmän herutuskauden energiarehu, joka nostaa nopeasti lehmän verensokeritasoa ja näin pienentää riskiä sairastua ketoosin tai piilevään ketoosiin.
nopeasti energiaa propyleeniglykolista
pienentää ketoosiriskiä
turvaa korkean maitotuotoksen
parantaa hedelmällisyyttä
maittava

Aseto-Melli sisältää propyleeniglykolia, jonka ansiosta poikineen lehmän veren glukoositaso saadaan nopeasti nousemaan ts. lehmä saa nopeavaikutteista energiaa. Veren sokeritasolla on oleellinen vaikutus koko alkavan lypsykauden tuotokseen ja tiinehtyvyyteen. Suojatusta rasvasta tulee energiaa maidontuotantoon. Korkean energiapitoisuutensa ansiosta Aseto-Melli vaikuttaa myönteisesti maitotuotokseen, lehmän kuntoon ja hedelmällisyyteen. Aseto-Melli on nimenomaan energiatiiviste. Se ei sisällä kivennäisiä, joten sen ohella annetaan normaaliin tapaan lypsykauden kivennäistä.

Kalsium 0,15 %
Fosfori 0,35 %
Magnesium 0,15 %
Natrium 0,1 %
CO2 ekv 920 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363247828
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Aseto-Melli on energiapitoinen täydennysrehu joka sisältää runsaasti propyleeniglykolia. Aseto-Melliä käytetään lehmille 1 - 3 kk ajan poikimisesta, noin 1-3 kg/pv veren glukoosin nostoon.Voidaan antaa myös heikkokuntoisille poroille 100-300 g/pv ennen siirtymistä täysrehuun.
Tuotteen ominaisuudet