/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Aseto-Melli Energialiuos 1150 kg energiarehu

Tuotenumero
970106
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Aseto-Melli energialiuos on lehmän herutuskauden propyleeniglykolipitoinen neste, joka nostaa nopeasti lehmän verensokeritasoa. Maittavuutensa ansioista se sopii mainiosti robotille.
propyleeniglykolista nopeasti energiaa
vastustamaan piilevää ketoosia
lyhentämään poikimaväliä
melassi lisää maittavuutta
houkutusrehu robotille

Propyleeniglykolipitoinen Aseto-Melli Energialiuos nostaa veren glukoositasoa vähentäen tehokkaasti piilevää ketoosiriskiä. Poikimisen jälkeen lehmän energian tarve nousee nopeasti maidontuotannon alkaessa, siksi veren sokeripitoisuus täytyy olla riittävän korkea. Energialiuos sisältää myös nopeasti hyödynnettävää glyserolia. Maittavuutta lisää melassi, joten liuos sopii mainiosti robotille.

Verensokeritasolla on oleellinen vaikutus koko alkavan lypsykauden tuotokseen ja tiinehtyvyyteen. Aseto-Melli Energialiuoksen käyttö voidaan alkaa jo ennen poikimista ja antamista kannattaa jatkaa ainakin kuukausi poikimisen jäälkeen. Jos lisäenergiaa tarvitaan, sitä voidaan käyttää koko sisäruokintakauden ajan täydentämään perusrehuja, parantamaan syöntiä ja tasaamaan ruokinnan muutoksia.

Koostumus: propyleeniglykoli, juurikasmelassi, glyseroli, vesi

Sekoitettava ennen käyttöä. Säilytys viileässä. Suojeltava jäätymiseltä.

Käyttöohjeet: Aseto-Melli Energialiuos on lypsykauden alun propyleeniglykolipitoinen täydennysrehu piilevän ketoosin estoon. Ennaltaehkäisevä annos lehmille on 200 – 300 grammaa päivässä. Piilevän ketoosin aikana voidaan annosta nostaa kolmen päivän ajaksi 600 grammaan per päivä. Lampaille annos on 0,5 dl päivässä noin 3 viikkoa ennen ja jälkeen karitsoinnin. Energialiuosta voidaan käyttää täydentämään perusrehuja, parantamaan syöntiä ja tasaamaan ruokinnan muutoksia.
Olomuoto: Neste
Pakkaustyyppi: kontti
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363201066
Tuotemerkki: Melli

Aseto-Melli Energialiuos 1150 kg energiarehu

Tuotenumero
970106