/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Amino-Maituri 14 000 rae irto pitoisuusvalkuaisrehu

Tuotenumero
901130

Amino-Maituri 14 000 rae irto pitoisuusvalkuaisrehu

Tuotenumero
901130
Ennakkokampanja
Amino-Maituri 14 000 on energiapitoinen puolitiiviste viljan rinnalle. Valkuaisrehu kohottaa €KM-tuotosta. Rehun sisältämä maissi monipuolistaa ruokintaa ja tuo ruokintaan pötsin ohittavaa tärkkelystä.
energiapitoinen valkuaistäydennysrehu
korkea OIV-pitoisuus
ohitustärkkelystä maissista
propyleeniglykolista nopeasti energiaa
mukana orgaaniset hivenet

Amino-Maituri 14 000 puolitiiviste sisältää fraktioitua rasvaa ja maissia. Fraktioitu suojattu rasva parantaa maidontuotannon tehokkuutta ja nostaa pitoisuuksia. Energiapitoinen valkuaisrehu väkevöittää ruokintaa tuottavalla tavalla. Puolitiivisteen sisältämä maissin tärkkelys hajoaa hitaammin pötsissä kuin kotoisten viljojemme tärkkelys. Iso osa maissin tärkkelyksestä ohittaa pötsin ja imeytyy ohutsuolesta glukoosina, joka on tärkeä energialähde lehmälle. Energiaa lehmä saa myös rehun sisältämästä propyleeniglykolista.

Maitureiden tavoin myös Amino-Maituri 14000 sisältää orgaanisia hivenaineita. Orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni vaikuttavat positiivisesti hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Pötsin toimintaa tasapainottaa tiivisteen sisältämä sooda ja biotiini edistää sorkkaterveyttä

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 25,7 %
Energia 13,4 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,8 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 600 g/kg
Käyttöohjeet : Amino-Maituri 14000 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu, joka kohottaa €KM-tuotosta. Annostus 0,15 -0,20 kg / kg maitoa.
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
EAN : 6418363001314
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Maituri