Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Amino-Maituri 14 000 irto pitoisuusvalkuaisrehu

Tuotenumero
901130

Amino-Maituri 14 000 irto pitoisuusvalkuaisrehu

Tuotenumero
901130
Amino-Maituri 14 000 on energiapitoinen puolitiiviste viljan rinnalle. Valkuaisrehu kohottaa €KM-tuotosta. Rehun sisältämä maissi monipuolistaa ruokintaa ja tuo ruokintaan pötsin ohittavaa tärkkelystä.
energiapitoinen valkuaistäydennysrehu
korkea OIV-pitoisuus
ohitustärkkelystä maissista
propyleeniglykolista nopeasti energiaa
mukana orgaaniset hivenet
Amino-Maituri 14 000 puolitiiviste sisältää fraktioitua rasvaa ja maissia. Fraktioitu suojattu rasva parantaa maidontuotannon tehokkuutta ja nostaa pitoisuuksia. Energiapitoinen valkuaisrehu väkevöittää ruokintaa tuottavalla tavalla. Puolitiivisteen sisältämä maissin tärkkelys hajoaa hitaammin pötsissä kuin kotoisten viljojemme tärkkelys. Iso osa maissin tärkkelyksestä ohittaa pötsin ja imeytyy ohutsuolesta glukoosina, joka on tärkeä energialähde lehmälle. Energiaa lehmä saa myös rehun sisältämästä propyleeniglykolista. Maitureiden tavoin myös Amino-Maituri 14000 sisältää orgaanisia hivenaineita. Orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni vaikuttavat positiivisesti hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Pötsin toimintaa tasapainottaa tiivisteen sisältämä sooda ja biotiini edistää sorkkaterveyttä
Raakavalkuainen % kuiva-aineessa 26.2 %
Energia /ka 13.4 MJ/kg ka
Kalsium 0.7 %
Fosfori 0.8 %
Magnesium 0.4 %
Natrium 0.4 %
Usage Instructions : Amino-Maituri 14000 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu, joka kohottaa €KM-tuotosta. Annostus 0,15 -0,20 kg / kg maitoa.
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
Lisätietoa : 16742
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Amino-Maituri 14 000 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu, joka kohottaa €KM-tuotosta. Annos 0,15-0,2 kg/kg maitoa.