/ Tuotteet
Sis. ALV:n

AdBlue IBC-kontti 1000 l Arom-Dekor

Tuotenumero
700348143
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

AdBlue on erittäin puhdas urealiuos, jota käytetään SCR-järjestelmällä varustetuissa moottoriajoneuvoissa. Tuote on suhteellisen haitallinen eläimille ja ihmisille, eikä se ole myrkyllinen tai palovaarallinen.

AdBlue® valmistetaan eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaan. Tuotenimi AdBlue® on VDA:n omistama ja valvoma. Ainoastaan yllä mainitun standardin täyttävää tuotetta saadaan kutsua tai merkitä nimellä AdBlue®. Arom-dekor Kemin AdBlue® täyttää kaikkien moottorivalmistajien vaatimukset.


AdBlue® kristallisoituu alle -11 °C lämpötiloissa. Jos neste jäätyy, se voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen. Säilytystä korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringonvalossa on kuitenkin vältettävä, koska silloin neste voi erottua. Erottunut neste on käyttökelvoton. Useimpiin ajoneuvoihin on asennettu lämpökierukoita AdBlue®-säiliön ympärille.


Tuotteen ohjeet

  • Suojattava suoralta auringonvalolta.
  • Tuotetta ei saa sekoittaa muiden nesteiden kanssa.
  • Tuotteen säilyvyys on yksi vuosi valmistuspäivämäärästä. Säilytä nestettä lasten ja eläinten ulottumattomissa.


Varoitus

Tätä nestettä ei saa säilyttää ajoneuvon dieselsäiliössä. Mahdolliset roiskeet on välittömästi pestävä pois. Neste on syövyttävä. Väärien tarvikkeiden käyttö täytön yhteydessä voi vahingoittaa SCR-järjestelmää.


Käsittele AdBlueta® turvallisella tavalla ja vältä likaa! Käytä vain uusia tai ainoastaan kyseiseen tarkoitukseen tarkoitettuja kannuja, kanistereita, pumppuja jne. Neste on syövyttävä. Väärien tarvikkeiden käyttö täytön yhteydessä voi vahingoittaa SCR-järjestelmää.

Lähetyspaikka: Flow Through
EAN: 7350025259413
Toimittajan tuotenumero: 101000
Nimi Koko Julkaistu
Esite 1.1 MB 04.12.2023

AdBlue IBC-kontti 1000 l Arom-Dekor

Tuotenumero
700348143